хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Випробувальний стенд Януковича: Нам теж немає вороття назад...

Чи обурює мене ця вистава в СІЗО? 

Ні, і вже давно. Ще рік тому назад я писав після виборів президента, що виборів не буде і не треба чекати, що влада сама піде з неї, навіть якщо не зможе сфальсифікувати їх. Люди завжди мислять на крок позаду від справжнього становища. Саме тому суд у камері СІЗО – дуже логічний для полоненого чи заручника. А що ви хотіли? Адже фактично ніякої незалежної судової системи немає і не судді з прокурорами зайшли в камеру – а ряжені опудала, саме тому непотрібно навіть витрачати емоції на цей процес.  Сильна особистість ніколи не живе «надією» - бо «надія, що якось минеться» - це та ниточка, якою кат може маніпулювати жертвою. Я вже писав, що навіть уквітчане свято біля СІЗО було цирком З НАШОГО БОКУ.  Ніколи до тюрми не несли квіти – тільки до могил або пам’ятників. Ми повторимо – Юлію Тимошенко та Юрія Луценка НЕ визволять. Їх треба визволяти НАМ, а квіти для цього не годяться. Я не раз був у приміщенні Печерського суду – і побачив, що ніяка «недоторканність» депутатам опозиціонерам не допоможе – хіба що тимчасово. Отже це саме «тимчасово» треба максимально використати, пам’ятаючи, що завтра вони її все одно втратять.  Ні на яку Європу януковичі увагу звертати не будуть. Але і допомогу нас Захід теж не надасть, якщо «нас» не буде на вулиці чи в підпіллі.  Подумайте самі: із золотого унітазу та Межигір’я є єдиний шлях – на нари або під стіну.  Вони вже давно перейшли червону лінію – і їм вороття немає. Але ми не зрозуміли, що нам також немає вороття назад. Саме тому випробувальний стенд Януковича підказує нам – ЩО робити. Не обурюватися, навіть не гніватися – спокійно робити свою революційну роботу.  Нехай ВОНИ обурюються та гніваються.  Харківські чорнобильці не хочуть голодувати – це вже добре, це – політична зрілість. Яка говорить, що якщо хочеш вмерти – прихопи з собою ворога. Бо тільки вороги можуть знущатися зі свого населення як з чужого. Треба думати не про те, які санкції Захід застосує до наших регіоналів – а про те, щоб ті не втекли до того самого Заходу неушкодженими та зі статками.  Зараз навіть земельна реформа вже не має ніякого значення. Режим зробить усе, що захоче. Або нічого, якщо його не буде. Ніхто не розглядав ситуацію про те, що вибори можуть різко наблизити – або відтермінувати? Афганці пишуть у своєму блозі, що населенню немає можливості мирно протестувати. Чому тут дивуватися? Звичайна річ для тоталітарної диктатури. Коли немає зворотного зв’язку між державою та суспільством, зворотний зв'язок відновлюється немирно – от і усе. Якщо депутати бютівці блокують трибуну парламенту – СКІЛЬКИ це блокування триватиме?  Якщо визначили якісний термін – чого добиваються? Є варіанти? Влада діє нерозумно – і провокує немирну революцію – адже сил та наснаги навіяти страх на народ у них немає.  Отже – нам потрібна не так єдина опозиція, як згуртована та відбірна. Адже попереду не так дискусії, як практична боротьба. Тоді побачимо – чого варті і ті, хто зараховує себе до нащадків Бандери та Шухевича. 

Дуже легко – шанувати ім’я давно померлих та ігнорувати долю живих…

С.О.

SiT

15

Коментарі

анонім

18.12.11, 21:11

у него пути назад нет......он уже и не надеется.

    29.12.11, 14:17

    на 100% згоден вмерти – і прихопити з собою якомога більше ворогів це принцип воїнів УПА ... останню кулю вони лишали собі ...

      39.12.11, 15:16Відповідь на 2 від Олигарх**

      на 100% згоден вмерти – і прихопити з собою якомога більше ворогів це принцип воїнів УПА ... останню кулю вони лишали собі ...Залишилися кращі з гірших! Бо кращі з кращих залишиоися; під Крутами, в "Гулагами", психіатричних лікарнях СССР, тощо!

        49.12.11, 17:19

        Ще рік тому назад я писав після виборів президента, що виборів не буде і не треба чекати, що влада сама піде з неї, навіть якщо не зможе сфальсифікувати їх.

        Слово в слово пишу,писала і буду писати ТЕ Ж САМЕ! Але до тупоголових не достукатись! Вони як осліпли,оглохли,сказились...

          59.12.11, 18:38

          Цю владу ми можемо змістити тільки фізично,бандюки самі непідуть.