хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Лук’янівська фортеця готується до штурму

Навколо Лук’янівського слідчого ізолятору, де утримується найвідоміший з українських політв’язнів – колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, – серед ночі киплять роботи, які інакше ніж підготовкою до відбиття штурму назвати неможливо.

Про це повідомила прес-служба ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції».

Міліцейські автомобілі заблокували обидва в’їзди до подвір’я СІЗО. Перекриваються дороги і проїзди в самому дворику. Мешканцям прилеглих будинків забороняють ставити автомобілі у дворі, самих людей пропускають, неначе на військовий об’єкт – після ретельної перевірки документів. Підходять загони спецпідрозділів міліції і внутрішніх військ.

Навіть міліцейський автомобіль, в якому мали грітися і відпочивати патрульні постової служби, бійці спецпідрозділів МВС не пропустили у двір.

Так влада готується до дня народження Юлії Тимошенко, привітати яку у застінках Лук’янівки 27 листопада о 14 годині зібралися члени і прихильники її партії «Батьківщина», понад десятка інших партій, що виступають за дотримання законності і припинення політичних репресій, кільканадцяти громадських організацій, зірки української естради, журналісти, пересічні громадяни, представники іноземних держав.

http://maydan2011.wordpress.com/2011/11/27/yulia-birthday/

13

Коментарі

Гість: Ivanovish13

127.11.11, 03:37

Здоров’я і добра Юлії Володимировні! Катам усяких негараздів.

    227.11.11, 06:56

    Нам потрібно готуватися до штурму і не тільки Лукьянівського СІЗО .

      327.11.11, 07:08

      Позорище на весь мир.

        427.11.11, 07:20Відповідь на 2 від helsan

        Нам потрібно готуватися до штурму і не тільки Лукьянівського СІЗО .100%

          анонім

          527.11.11, 08:49Відповідь на 4 від vov4ik126

          Именно! Они считывают настроение людей. Но им это не поможет. Сметем всю эту нечисть!

            анонім

            627.11.11, 08:51

            Нужно полностью менять систему, иначе
            Юле -сил и здоровья!

              727.11.11, 09:26Відповідь на 5 від анонім

              Именно! Они считывают настроение людей. Но им это не поможет. Сметем всю эту нечисть!Я про це вже давно писав. Чому внутріпартійна підтримка ЮВТ така хіла і проводиться тільки в Києві? Так, ніби поза столицею нема людей, які здатні сказати своє ФЕ! Про роль громадських організацій-я взагалі мовчу. Розхитати і перевернути "владний човен" можна тільки якщо бити по ньому зі всіх куточків держави! Влада не цурається застосовувати до людей силовиків, то ж чому ми маєм бути до влади толерантні та послушні? Час толерастів скінчився! Треба зробити вибір:-"ЖИТИ, АБО ГНИТИ!"

                827.11.11, 10:33Відповідь на 7 від vov4ik126

                Чому внутріпартійна підтримка ЮВТ така хіла і проводиться тільки в Києві? ТОМУ ЩО ДЛЯ ЗНИЩЕННЯ БАНДЮГАНА ПОТРІБНА ЛИШЕ ОДНА ВЛУЧНА КУЛЯ!
                А ці ігри - відволікання від головної мети.Навіщо ж турбувати народ по всій країні. А таких підбурювачів, як ти, ми вже чули багато разів. Мантри ПРдунів: де ваші партійці, де кількість? Розхитувати треба з усих куточків.От якби вивели тисяч 100...
                Це - тактика сталіна, більшовиків і голубих сук. Перемагати треба не кількістю, а вмінням. А тому достатньо одного снайпера.

                  анонім

                  927.11.11, 10:39Відповідь на 6 від анонім

                  Согласен. Система порождает такую власть., тушек, зрадникив и всякую нечисть. Нужно выработать и идти с тим к народу - нам нужна система истенного народовластия. Дискуссию на эту тему я предложил форум чанам сообщества «Твоя Украина». Как показывает время этому «сообществу» эта тема не интересна. А жаль!

                    1027.11.11, 11:09Відповідь на 9 від анонім

                    а какой смысл тут, среди 10-15 человек проводить подобную дискуссию? Для обсуждения таких вопросов нужна большая аудитория. Здесь же вести дискуссиии могут между собой лишь несколько человек, поэтому изначально эффективность будет никакой.
                    К тому же это не чат, а юлог. Блоги обычно используют для информационных сообщений и короткого обмена мнениями.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна