хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

В четверг Европа потребует прав для Тимошенко

Європарламент планує зажадати від офіційного  Києва забезпечити колишньому прем`єр-міністру Юлії ТИМОШЕНКО право на  участь у політичному житті України зараз і на виборах. Про це йдеться у підготовленому спільно усіма депутатськими групами Європарламенту проекті резолюції, текст якого має УНІАН. «(Європарламент – УНІАН) наполягає на тому, що Ю.ТИМОШЕНКО має бути  дозволено користуватися її правом на повну участь у політичному процесі  як зараз, так і під час майбутніх виборів в Україні», - йдеться у проекті резолюції. Крім того, євродепутати планують закликати Київ до здійснення чесного апеляційного процесу для Ю.ТИМОШЕНКО. Також планується висловити співчуття у зв`язку з тим, що судовий вирок Ю.ТИМОШЕНКО є порушенням прав людини. При цьому у проекті зазначається,  що норми законодавства, застосовані до колишнього прем`єр-міністра,  збереглися у Кримінальному кодексі ще з радянських часів.

У  документі також ідеться, що відсутність реакції української влади на  занепокоєння Європи справою Ю.ТИМОШЕНКО може найнегативнішим чином  вплинути на укладення угоди про асоціацію з Україною. Хоча при цьому  Європарламент готовий одночасно вітати прогрес на переговорах про угоду  про зону вільної торгівлі, що має стати частиною загальної угоди про  асоціацію. У проекті резолюції також висловлюється стурбованість  утриманням у в`язниці колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія  ЛУЦЕНКА і повідомленнями про скорочення свободи ЗМІ в Україні. Разом з тим, у першому пункті резолютивної частини проекту резолюції  депутати планують підкреслити важливість поглиблення відносин між ЄС та  Україною, а також визнати прагнення України відповідно до 49-ї статті  Угоди ЄС, що передбачає можливість для будь-якої європейської країни  приєднатися до ЄС у разі виконання усіх критеріїв (у тому числі,  принципів демократії, поваги до прав людини, фундаментальних свобод і  верховенства права), приєднатися до Євросоюзу.

Як повідомляв УНІАН, проект доповіді буде винесено на голосування у сесійній залі Європарламенту 27 жовтня. Європарламент провів обговорення ситуації в Україні 12 жовтня – наступного дня після того, як був оголошений вирок Ю.ТИМОШЕНКО.

У дебатах Європарламенту тоді взяла участь Верховний представник ЄС із  питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін ЕШТОН.

12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

125.10.11, 20:23

Порушень в этом процессе хватит на приговор и судье и прокурорам с их куратором с Банковой всем известным юридическим наперсточником Андреем Портновым.

    225.10.11, 20:24

      325.10.11, 20:29

        Гість: Лютый Гриня

        425.10.11, 20:30

        але чи вони дослухаються до Європарламенту?

          525.10.11, 20:31

          В четверг и посмотрим , а пока рано что-либо обсуждать.

            625.10.11, 20:35Відповідь на 4 від Гість: Лютый Гриня

            але чи вони дослухаються до Європарламенту?шановна , вони людської мови не розуміють , з ними треба спілкуватися мовою сили

              725.10.11, 20:35Відповідь на 4 від Гість: Лютый Гриня

              але чи вони дослухаються до Європарламенту?Вони вже на все начхали.

                825.10.11, 20:37Відповідь на 5 від Sатана

                В четверг и посмотрим , а пока рано что-либо обсуждать.Я теж такої думки.
                Треба бачити резолюцію і перехід від намірів до дій.

                  925.10.11, 20:53

                    Гість: Лютый Гриня

                    1025.10.11, 21:00Відповідь на 6 від Sатана

                    але чи вони дослухаються до Європарламенту?шановна , вони людської мови не розуміють , з ними треба спілкуватися мовою силиТільки , інакше не зрозуміють..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна