хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

ЄВРОСОЮЗ ВІДКЛАВ ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА ДО БРЮССЕЛЯ

Візит президента України Віктора Януковича до Брюсселя в найближчий четвер не відбудеться. Про це заявив "Інтерфаксу" офіційний представник європейської комісії Піа Хансен. "Ухвалено рішення перенести цей візит на більш зручний момент у наших двосторонніх відносинах", - сказав Ханс Як пояснила агентству офіційний представник Європейської Комісії.

Майя Кочьянчич, візит перенесено через необхідність поліпшення обставин для досягнення прогресу у двосторонніх відносинах. "Обставини, які ми згадуємо, – це необхідність для України досягти прогресу в таких сферах, як верховенство права й незалежність судової системи. Це - ключові принципи для Європейського Союзу й відносин із партнерами в рамках "Східного партнерства", - пояснила Кочьянчич. Водночас, у МЗС України поки не підтвердили рішення Брюсселя. Раніше президент Янукович заявив іноземним журналістам, що поїде в Брюссель у четвер, незважаючи на охолодження у відносинах з ЄС. "Я не збираюся просити про послугу. Ми – партнери. Якщо необхідно зустрітися, я готовий. Якщо ні, я полечу далі", - сказав він, мабуть, маючи на увазі наступний візит на Кубу й до Бразилії. "Європейці поки не підтвердили зустрічі, але я їду в четвер у будь-якому разі в тому напрямку", - цитували Януковича іноземні ЗМІ.

Президент також заявив, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом може бути відкладене: "Якщо з якихось причин Європа або Україна не готові, то угода може бути укладена пізніше".

4

Коментарі

Гість: Анна Герман

118.10.11, 15:21

В Европе не захотели встретить Виктора Фёдоровича как подобает .
Посмотрим как они справятся с кризисом сами без Него, а Виктор Фёдорович полетит в Сомали . Там Его ждут давно на переговоры. Да и в Бразилию нужно , прикупить 2-3 бразильца для Рината Леонидовича.

    Гість: lyo Dnepr

    218.10.11, 19:53

    Это только начало. Дальше последуют санкции для владельцев диппаспортов украинских чиновников. Опускается новый железный занавес

      318.10.11, 21:11Відповідь на 1 від Гість: Анна Герман

      Нет, он спешит проведать там своих родственников. Это страна, где живет очень много диких обезьяН.