хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Названы условия присоединения к Таможенному Союзу

Окружение Януковича назвало условия присоединения к Таможенному Союзу с РоссиейЗвучить як своєрідне поздоровлення всім, хто боровся за право мати особисту думку і поставив її вище інтересів Держави. unsmile
Заступник міністра економіки України Валерій Мунтиян озвучив умови, при виконанні яких його країна згодна приєднатися до Митного союзу (МС) Росії, Білорусії й Казахстану. «Я розповідаю про сценарії, що ми можемо розглянути. Перше - скасування експортних мит на нафту, це 3 млрд .доларів, друге - скасування експортних мит на нафтопродукти... Зниження цін на газ. Я наполягаю на тому, що нам потрібні ціни на газ такі ж самі, як у РФ, щоб уникнути ефекту поглинання українських компаній»,- сказав Мунтиян у п'ятницю, виступаючи на конференції «Митний союз або зона вільної торгівлі з ЄС - безальтернативний вибір України?», передає РІА «Новини». «Тому що яка ж це інтеграція і яка це справедливість, коли вони (російські компанії) одержують ціни, які в 2,5 рази на той період були нижче, ніж для наших вітчизняних виробників», - відзначив чиновник, додавши, що виконання такої  умови дасть українській економіці 4,6 млрд доларів щорічно.  Крім того, за словами Мунтияна, необхідно також домогтися скасування російських захисних мір і врегулювання питання про гарантії погашення  можливих - у випадку вступу України в МС - компенсаційних вимог СОТ, ціна цього питання - близько 2 млрд доларів.

«В Україні дефіцит бюджету, цих двох мільярдів доларів немає. Україна може піти на переговори із країнами СОТ, сказати, що ми вступаємо в нову організацію, за умови, якщо в нас будуть гарантії, що ці компенсації будуть забезпечені», - сказав він. Мунтиян назвав ще одну умову – «забезпечення завантаження української газотранспортної системи», оскільки Україна не може собі дозволити втратити свій транзитний потенціал. «Таким чином, це такі компенсаційні витрати, які ми безпосередньо пропонуємо країнам Митного союзу. На переговірному процесі, що вели групи експертів... ці умови, у принципі, приймалися. Приймалися на експертному рівні. Як там на політичному, я не можу сказати, це не моя компетенція», - резюмував Мунтиян.

Українська влада проголосила євроінтеграцію стратегічною метою України? Країна веде переговори із Брюсселем по лібералізації візового режиму, до кінця 2011 року очікується парафування угоди з ЄС про асоціацію, частиною якогобуде положення про зону вільної торгівлі?  Росія запрошує Україну в Митний союз, у який також входять Білорусія й Казахстан і  Київ на сьогодні схоже готовий вже до співробітництва в  МС навіть поза гіпотетичним форматом «3+1».question hypnosis

14

Коментарі

116.10.11, 19:09

Ну почему, мистер Бонд, вы считаете, что все женщины продажны? - недоумевала Её Величество на королевском приеме.
- Например, сколько, по-вашему, могла бы стоить я?
- 200 фунтов, ВАаше Величество!
- Как? Я? Королева Великобритании - и 200 фунтов?
- Вот видите - я прав, вы уже торгуетесь!

    Гість: Лютый Гриня

    216.10.11, 19:25Відповідь на 1 від ab absurdo

    Ну почему, мистер Бонд, вы считаете, что все женщины продажны? - недоумевала Её Величество на королевском приеме.
    - Например, сколько, по-вашему, могла бы стоить я?
    - 200 фунтов, ВАаше Величество!
    - Как? Я? Королева Великобритании - и 200 фунтов?
    - Вот видите - я прав, вы уже торгуетесь!

      317.10.11, 20:36

      З такими умовами нас швидко загонять в СРСР.

        Гість: lyo Dnepr

        417.10.11, 21:07

        Наконец-то я встретил комментарий этого агента Кремля в правительстве Азарова. Азиеинтеграция идет полным ходом. Янукович помахал ручкой Европе и строит бандостан.

          517.10.11, 21:15

          От этого урода ничего другого ожидать и не стоило. Это тупая марионетка.
          Добро пожаловать в цирк лилипутов!

            анонім

            617.10.11, 21:27

            карлики ликуют.....еще могет появиться одна губерния

              718.10.11, 10:38

              палка имеет два конца.

                818.10.11, 20:24

                Коли хапаєшся за 2 стільця - штані рвуться
                Чи не розівреться УКраїна?