хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Могильов пояснив, чому б’ють у міліції.

Фото:Правоохоронці "вибивають" зізнання від затриманих (ілюстрація)
Міністр МВС  України Анатолій Могильов пояснив 7 жовтня в ефірі "Шустер Live", що випадки насильства у міліції пов’язані з тим, що правоохоронці мають  завдання щодо певного відсотку протоколів і рівня розкриття злочинів. Міністр наголосив, що радянська міліція була повністю матеріально-технічно забезпечена, в тому числі бензином, озброєнням, а  її пріоритетом були інтереси держави. «Тепер таку ж міліцію ми перемістили в ринкову економіку. Вона фінансується на 40%», – сказав Могильов. Він пояснив, що 2,3 л бензину в середньому виділяється на день на одне  міліцейське авто. Це, за його словами, не дає змоги нормально  організувати виїзди. Також він нагадав про дуже низьку зарплату  правоохоронців.

«20 років проводили теревені про реформи», – додав міністр.Могильов зауважив, що міліції раніше поставили завдання щодо розкриття  злочинів на рівні понад 70%. «Це старі критерії, налаштовані на інтереси держави… Треба скласти будь-якою ціною протоколи... і будь-якою ціною  розкрити справи, в тому числі використовуючи насилля…», – сказав він. Могильов  зауважив, що в Україні «за рік до 9 млн адмінпротоколів складалось проти громадян України». «Доходило до абсурду», що начальники відділів,  відправляючи ППС, наказували принеси п’ять адмінпротоколів, каже  Могильов. «Таке було і в ДАІ. Оцю машину репресивну треба ламати!», – сказав він і додав, що фактично, має йтися про «надання допомоги населенню».Оцінювати роботу правоохоронців міністр пропонує не відсотками  розкриття злочинів, а за допомогою соцопитувань. Відповідні кошти він  пропонує закласти в держбюджет.

 

7

Коментарі

анонім

18.10.11, 12:40

Слава богу, что хоть тут Луценко не виноват...

    Гість: lyo Dnepr

    28.10.11, 12:58

    Могилёв намедни сделал еще одно откровенное заявление по поводу того, что милиция не сможет и не будет сдерживать натиск афганцев и чернобыльцев потому как они мол свои. А остальные надо полагать чужие? Вот до чего договорилась новая звезда эфиров.

      38.10.11, 17:59

      Могильов зауважив, що міліції раніше поставили завдання щодо розкриття злочинів на рівні понад 70%. «Це старі критерії, налаштовані на інтереси держави… "

      Действительно, все, что было направлено на интересы государства, устарело. Сейчас другие критерии и совсем другие интересы.
      Поэтому в милицию идут люди, понимающие, что официальная зарплата - это только фиговый листок, прикрывающий настоящие доходы. И еще идут люди, стремящиеся компенсировать свои комплексы возможностью безнаказанно подавлять других.

        48.10.11, 18:29

        Слушала это чмо - на нем же пробы негде ставить! Сразу - в подлую рожу - и на нары. Хоть это и негуманно. А по большому счету, виселица понадобится для четверых сразу - Овоча, Пахла, Литвина и Могилева! И никаких гуманных законов! Они пожалели хоть одного человека, ребенка, инвалида? И ведь речь шла не об их жизни, здоровье, жизни детей - речь об их обогащении. Просим панство до гілляки!

          Гість: Ivanovish13

          58.10.11, 23:34

          В тому, що сталось і діється зараз в Україні, винні органи безпеки і правопорядку,
          поч. ще 90 -х. Саме іх зрада і жадоба до наживи - кришування,хабарі та здирництво,привели до влади крим. структури. Професіонали? Майстри протоколи сладати не існуючими датами, та вибивати зізнання!Треба жорсткий контроль та десятки показових, на всі телеканали, крим. справ,
          без права на амністію,відмінити спецзони,міняти кадри, і система налагодиться.
          Бензин? Та самий зачуханий мент, через пару років "праці" в системі,має свою!
          Під відділками парковки повні.Ми ж не всі сліпі!
          Звичайно,Могильов, не згоден оновити кадри, бо починати треба з нього.