хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Спецоперація проти європейської перспективи

Хто  зриває підписання Угоди про Асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом?

"Янукович  зараз робить все для того, щоб спровокувати країни ЄС зірвати Угоду про Асоціацію та зону вільної торгівлі, тому що для нього недопустимо входження України в склад європейської спільноти, тому що це крапку поставить на тій мегакорупції, якою він займається, це поставить крапку на правовому безпределі, який сьогодні демонструється, це примусить його повернутися  до справжніх цінностей демократичного суспільства. І, крім того, підписання політичної угоди про Асоціацію протирічить відповідним тіньовим обіцянкам, які він давав до президентських виборів. І тому сьогодні, утримуючи мене за гратами, знаючи, що немає складу злочину, він де-факто зриває підписання Угоди про Асоціацію", - сказала лідер опозиції Юля Тимошенко під час судових дебатів. Лідер "Батьківщини" також підкреслила, що Янукович не дасть команду про закриття сфабрикованої проти неї політичної справи, тому що це зруйнує його головну зовнішньополітичну стратегію, яка спрямована не в ЄС. Тимошенко допускає, що Митний союз може і не є метою Януковича, який хоче "залишатися у власному болоті без будь-якого контролю і без будь-якої відповідальності і просто споживати ресурси країни".Як приклад, вона навела тіньову приватизацію "Укртелекому", шельфу Чорного моря та комерційних банків.

Юля Тимошенко завернулася до представників європейських держав з проханням не залишати Україну без європейської перспективи."Саме тому я знаю чіткі його плани, знаючи, що він тримає мене за гратами, щоб не допустити підписання Угоди про асоціацію, я просила би і зверталася б до європейської спільноти: сьогодні з опозицією розправляються, сьогодні нас кидають за грати. Нічого спільного те, що сьогодні відбувається з Україною, з демократією це не має. Але якщо Україну по плану Януковича позбавлять угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі, то не Янукович буде покараний, а покараний буде кожен українець", - підкреслила вона.

Громадянин, приходь 11 жовня на 9.30 до Печерного Судилища, Київ, Хрещатик ,42.

Висловити свою громадянську позицію проти репресій і погіршення життя !!!

Звертаємось до всіх українців із закликом "Не будьте байдужими!" "Не бійтеся!".

Нас мільйони - їх одиниці. До дії, українці!

Комітету опору диктатурі

15

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

18.10.11, 09:06

Янукович, действительно, хочет бесконтрольно грабить ресурсы Украины и для этого он постарается себя не связывать обязательствами ни с ЕС, ни с Россией. А это чревато для жителей Украины большими лишениями. В таком случае нас ждет участь северокорейцев: нищета, голод, лишения, казарменная дисциплина и восхваление диктатора. Вот до чего мы довыбирались, т.е. допродавались.

    28.10.11, 10:41Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Так мы уже там!!! Голод,нищета уже у нас!! Выйди на улицу!!! Овоща и его каманду уже хвалят по поводу и без!!! Вспомни "лучезарного"Казарма на подходе!!!

      38.10.11, 15:16

      Сварка Яна з Путаною = сценарій КГБ

        48.10.11, 18:01

        Я именно это подозревала и этого боялась.

          58.10.11, 18:01Відповідь на 3 від М_Ірина

          Каша в голове? Яценюку помогаете?

            68.10.11, 19:04

            Не можу зрозуміти логіку Янека. А звідки він збирається брати інвестиції, якщо вже Польща вилучає інвестиції, а там гляди і інші держави почнуть те саме робити... Якась складна схема мислення. Для мене недосяжна.

              78.10.11, 21:19Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              "инвестиции" под носом - отбери бизнес у ближнего, называется.

                88.10.11, 21:20Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

                подскажи где найти инфу, что отняли РОШЕН у Порошенка? может знаш?

                  Гість: lyo Dnepr

                  98.10.11, 21:23Відповідь на 8 від ir-ris

                  Внизу странички есть вкладка Ответы. Жми на нее и задай любой вопрос форумчанам. Кинь рассылку мне, я тоже разошлю

                    108.10.11, 22:21Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                    зачем искать логику, где её не может быть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна