Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Судочинство Печерського-випробовування суспільства на вошивість

С. Овчаренко. Судочинство Печерського суду як випробовування українського суспільства на вошивість
Приклад з Юлією Тимошенко – яскравий та наочний для автора цих строк як безпосереднього спостерігача. 
Поки писалася ця стаття – отримав повідомлення від нашого кореспондента, що з 15-го тому ЗНИКЛИ 213 сторінок справи. ЮВТ зауважила, що це – не перший приклад такого зникнення.
Суддя почав говорити, що ці матеріали 15-го тому – ксерокопія справи, що зробив Сергій Власенко. На що адвокат Плохотнюк відповів, що Сергій Власенко опрацював лише 14 томів – і п’ятнадцятого не торкався. 
Суддя Кірєєв нагадав, що адвокат Плохотнюк теж може бути відсторонений від процесу – бо весь час сперечається зі суддею…
А далі – по порідку: 
1. Якщо ТАКЕ твориться на очах усього світу – я уявляю, ЩО відбувається в судах, куди не прикута увага світової спільноти!
Отже, передусім, «розвалюються» одна справа за другою – але суд вперто розпочинає нову та нову. 
Спробували через Рината Кузьміна накинути, що ЮВТ замовляла Євгена Щербаня…
Знайшли якусь пенсіонерку, яка подала позов проти ЮВТ через звинувачення за те, що цей процес підштовхується з Банкової…
Про медичну сторону цього процесу вже писали: досить сказати, що «жовті» ЗМІ оголосили, що зі здоров’ям ЮВТ «нічого не відбувається», «вона відмовляється від медичного огляду…» - і таке ін.
Ми – про сторону юридичну та фактично: 
Суддя весь час звинувачує сторону захисту та Юлію Тимошенко, що ті «затягують процес», «виявляють неповагу до суду», «роблять багатослівні беззмістовні заяви, щоб затягнути процес». 
2. З самого початку Банкова та їх назначенець Родіон Кірєєв взяли курс на формальне виконання вимог Кримінально-Процесуального Кодексу при фактичному його ігноруванні. 
Спочатку – чинили перепони при призначенні адвокатів та захисників, в результаті чого Сергій Власенко та Микола Титаренко були взагалі відсторонені від ведення справи. 
Ої винуваченої. Таке одіозне юридичне відкриття Кірєєва здивувало світ та усіх в Україні – хоча вести процес за відсутності захисту та підсудної, мабуть, дуже комфортно. 
Комфортно працювати також 4 (чотирьом!) прокурорам – бо усю брудну роботу по проштовхуванню сфальсифікованих матеріалів робить сам суддя Кірєєв – да так, що прокурори взагалі тут зайві. 
Захисники весь час мінялися – наступні адвокати не встигали прочитати 5 тисяч сторінок справи за дві-три доби. 
Отже – у залишку – маємо адвокатів, що так і не встигли прочитати усі матеріали справи. Тим більше, що положення КПК про право адвоката знайомитися зі справою серйозно обмежувалося у часі та просторі внутрішнім розпорядком суду, до того ж штучно ускладненому суддею Кірєєвим. 
Це створювали умови для приховування та фальсифікації матеріалів справи – щодо подій, фактів, доказів…
Як у такому багатотом’ї знайти фальш?
Але адвокати таки знаходять їх… 
3. У цей час – з 7 серпня ЮВТ ув’язнена в СІЗО. Не будемо пов’язувати ні з законом, ні, окремо, з КПК. 
На війні як на війні – Юлія Тимошенко – не підсудна, а військовополонена української революції. Все. Отже – щодо неї можна правил не дотримуватися….
Тепер різко утруднене спілкування підсудної з її адвокатами. Тепер проти прав, що надаються КПК для захисту – на заваді стають внутрішні правила не тільки суду – але ще й СІЗО. 
Ми вже писали неодноразово, що при тоталітарному устрої ведучу роль відіграють не Конституція та закони – а правила внутрішнього розпорядку органу виконавчої влади. 
Посилання нещасного адвоката Сірого на КПК, закони та Конституцію – суддя трактує як «беззмістовні судження та твердження». 
Без пояснень диктатора положення закону та Конституції не діють взагалі.
КПК дозволяє без обмеження часу захисту працювати з обвинуваченою – але на заваді – внутрішній розпорядок СІЗО, який скасовує право ув’язнених (не винуватих за вироком!) спілкуватися з захисниками. 
Юлія Тимошенко свідчить, що за 24 дні ув’язнення в СІЗО їй вдалося лише двічі поспілкуватися з захисниками (!). На що Кірєєв повторює як сталінський замполіт: «Вам була надана можливість скористатися вашими правами» 
(Не зуміли – ваша справа…). 
Наполегливе прохання захисту про зустріч чи зміну запобіжного заходу – незмінно трактується лише як «затягування процесу». «неповага до суду» та ін.
Юлія Тимошенко свідчить нам про те, що щоденний процес з 9.00 до 18.00, 19.00 та навіть 20.00 позбавляє можливості адвокатам спілкуватися з обвинуваченою – бо за внутрішнім розпорядком після 19.00 припиняється спілкування навіть з адвокатами… 
Така щоденність процесу, схожого на знущання не дозволяє підготуватися належним чином її адвокатам та підготувати підсудну (ЮВТ – не юрист за фахом). 
4. Крім усього цього – під час самого процесу суддя Родіон навмисно читає тихо, невиразно, похапцем…(Щоб проскочити фальсифікати?). 
Сьогодні захисниця Євгенія Карр – дочка ЮВТ, попрохала суддю читати голосніше, чіткіше та повільніше. 
На що той не звернув ніякої уваги. 
Коли те саме попросили народні депутати, що сиділи в залі – суддя видалив депутатів з зали. 
Тобто – як справедливо зауважив адвокат Сірий, процес носить викривлений та уявний характер. 
Вочевидь, Сірого теж відсторонять від справи. Як до того – Миколу Титаренка. 
5. З самого початку суд прагнув наблизитися до сталінських зразків – щоб і захист також призначав суд. В сталінські часи адвокат часто-густо просив посилити покарання для власного клієнта…
Влада випробовує нас на міцність та вошивість. 
В 1920 році Україна цей іспит не витримала. Отримала Голодомор та поїдання власних дітей...

С. Овчаренко.
http://svetiteni.com.ua/5543-s-ovcharenko-sudochinstvo-pecherskogo-sudu-yak-viprobovuvannya-ukrayinskogo-susplstva-na-voshivst.html
 
8

Коментарі

129.08.11, 17:01

Якщо не захистимо Юлю то отримуємо http://video.i.ua/user/2513455/29281/308692/?p=1#advA_advC_308692_1155748

    229.08.11, 17:31Відповідь на 1 від Юрий Смирнов

    Вже отримали

      329.08.11, 17:46Відповідь на 1 від Юрий Смирнов

      Якщо не захистимо Юлю то отримуємо http://video.i.ua/user/2513455/29281/308692/?p=1#advA_advC_308692_1155748Там навіть натяку не було хоча б на якусь демонстрацію.
      Хапали всіх хто потрапляв під руки, їм пофіг, аби залякати.
      Схоже, що сябри потрапили в хоппо.
      Є над чим подумати, але чи всі про це знають в нашій державі?

      А чи до всіх це дійде?
      Білоруси теж думали, що в раю живуть.

        429.08.11, 17:50Відповідь на 2 від Strannik777

        Вже отримали
        Отримати - то ми отримали з подачі нам відомих персонажів політики, як помсту, але ми все ж таки не Біларусь.
        Ми ж то знаємо, що робити, на відміну від них, які не вийшовши з совдепіі потрапили до бацькократії.

          529.08.11, 17:54Відповідь на 3 від helsan

          Так!!! Щоб піздно не було!!!!

            629.08.11, 18:36

            Повторюсь. Криминальный закон без границ - это и есть "законы по понятиям", которых никогда и никто не оформлял документально, дабы им пользоваться, когда нужно и как удобнее верхушке криминалитета. Мудья Киреев, которого обучают "проффесора зоны" и "заслуженные" ректора Киваловы(кидаловы), не владеет знаниями права и справедливого судочинства, значит это не судья, а исполнитель законов криминала и криминалитета. Справедливо, происходящее в стенах суда называть судилищем, ибо действия мудьи подтверждают игнорирование им законов Украины.
            Браво фотомонтажнику.

              730.08.11, 13:59

              Банду геть! Інакше будємо мати (чи вже маємо?) ГЕНОЦИД українського народу.....

                830.08.11, 19:22

                Пора припинити це бандитське свавілля.