Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Світова громадськість негативно сприйняла арешт Тимошенко.

Світова громадськість обурена рішенням суду щодо арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це повідомляє німецьке видання Der Spiegel.

   Так, Президент Європарламенту Єжи Бузек зазначив, що процес проти Тимошенко є чітко політичним.У свою чергу державний міністр в Міністерстві закордонних справ Німеччини Вернер Хойер зазначив, що уряд Німеччини детально спостерігає за судовим процесом в Києві і сумнівається, що дії суду є об’єктивними.

Як додає видання The Washington Post, США та ЄС неодноразово характеризували судовий процес проти Тимошенко як «вибірковий процес» проти політичної опозиції. Видання також зауважує, що міжнародні експерти переконані у тому, що судовий процес проти Тимошенко та її ув’язнення, зокрема, є кроком для усунення кандидатури екс-прем’єра з майбутніх президентських виборів.

  У той же час видання The New York Times ще раз наголосило на тому, що після приходу до влади Віктора Януковича за рейтингом Freedom House рейтинг України знизився із «демократичної» до «частково демократичної».

   Водночас, Репортери без кордонів знизили рейтинг країни за нового президента з 42 до 131 (з 178 країн) місця за рівнем свободи слова.

   Експерт Brookings Institution та колишній посол США в Україні Стівен Пайфер нещодавно зазначив, що «з точки зору Заходу процес є нічим іншим,як політично вмотивованою спробою вивести з боротьби кандидата від опозиції».

Тиждень

8

Коментарі

15.08.11, 22:31

Пусть арестуют счета в своих банках всей АП,Семьи и Кабмина.

    26.08.11, 01:43

    Треба негайно збирати підписи під зверненням до світової спільноти про арешт рахунків і активів Сім'ї, ПРигиАналів, Литвина, Азарова із оточенням а головне - АПУ, ГПУ.

      36.08.11, 09:26Відповідь на 2 від Strannik777

      Треба негайно збирати підписи під зверненням до світової спільноти про арешт рахунків і активів Сім'ї, ПРигиАналів, Литвина, Азарова із оточенням а головне - АПУ, ГПУ.

        46.08.11, 21:10

        підтримую 100% ТАК!!!