хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Юрій Шухевич підтримує "реформи" Януковича

Борис Возницький: «Мене Юрій Шухевич попросив, то я звернення і підписав...» Львівська інтелігенція (Богу дякувати, не вся) у своєму «репертуарі»: семеро відомих у Львові особистостей підписали звернення, в якому висловлюють підтримку реформам, що їх проводить президент України Віктор Янукович. Заява опублікована на сайті Партії регіонів. Звернення написано у стилі «одобрямс» і містить суцільно позитивну оцінку дій влади... «Минув рік роботи Віктора Федоровича Януковича на посаді Президента України. Це був рік нелегкої роботи з відновлення взаємодії між гілками влади, запровадження суспільних стосунків, скерованих на покращення життя українців», – йдеться у заяві. Підписанти вважають, що дії президента Януковича не можуть дати результату одразу, але він рухається у правильному напрямку, а стратегія, яку обрав Янукович, обов’язково дасть позитивний результат. Підписанти також помітили «значну активізацію міжнародної політики під керівництвом Президента». На їхню думку, Україна набуває все більшого авторитету на європейському напрямі та серед інших держав світу. «Президент ретельно відслідковує законодавчі процеси, – йдеться у заяві. – Приклад цього – Податковий кодекс, який Президент у першому варіанті не підтримав. Активізувалась боротьба із корупцією та іншими негативними явищами. Все це вселяє впевненість та оптимізм у майбутньому України». Під заявою підписалися директор Львівської галереї мистецтв, Герой України Борис Возницький, директор Львівського театру опери та балету ім. С. Крушельницької, член фракції Партії регіонів у міськраді Тадей Eдер, два його заступники – Юрій Гнатківський і Юрій Грех, директор Львівської СШ №45 Володимир Кравченко, академік Транспортної академії України Іван Кельман, професор Львівської музичної академії Марія Крих. До підписантів приєднався і знаний композитор Мирослав Скорик. Очевидно, більше сміливців підписати «цидулу» не знайшлося. Бо усі мають очі і бачать наслідки «реформ», які проводить чинна влада... Першим підписанти поставили прізвище Бориса Возницького, як справді знакової особистості не лише у Львові, а й в Україні. Коли кореспондент «ВЗ» зателефонувала Борису Возницькому, то він розгубленим тоном відповів: «Так, я підписав це звернення, але коментарів не маю». – Чи бачите ви якісь позитиви після року реформ, які проводить президент Янукович в Україні? – Не бачу. Але звернення підписали поважні люди... Мене попросив підписати це звернення Юрій Шухевич. Ніби виправдовуючись, Борис Возницький розповів, що коли народний депутат (Партія регіонів) Петро Писарчук їхав на зустріч із президентом, Возницький передав йому листа, де виклав свої пропозиції щодо покращення ситуації у музейній справі і в галузі культури загалом. Лист дійшов до глави Адміністрації президента пана Льовочкіна, він уже телефонував Борису Возницькому і запевнив, що цей лист розгляне Кабмін.
14

Коментарі

13.08.11, 23:23

    Гість: lyo Dnepr

    23.08.11, 23:37

    Тушки это не чисто БЮТовская болезнь. Это болезнь всего украинского общества. Тушки есть везде. Выявляются только в критических ситуациях, когда нужно сделать выбор.

      анонім

      33.08.11, 23:44

      [censored][censored][censored][censored][cens ored][censored][censored][censored][censored] [censored][censored][censored][censored][cens ored][censored][censored][censored][censored] [censored][censored][censored][censored][cens ored][censored][censored][censored][censored] [censored][censored][censored]

        44.08.11, 00:20Відповідь на 3 від анонім

        у мене теж нема слів
        де в цьому світі мораль, етика, порядність, честь?

          54.08.11, 07:43

            64.08.11, 08:02

              74.08.11, 08:43

              Эххх, львовяне... стыдно мне за вас... - ПРОГНУЛИСЬ, "геноциды нации"...

                Гість: славянофилка

                84.08.11, 08:49

                Наочно возрождают мнение об украинцах как о ПРЕДАТЕЛЯХ ! Гниль и плесень нации.

                  94.08.11, 08:54Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                    104.08.11, 08:56

                    хіба тато винуватий, що синочок дурнуватий?...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна