Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Корупція. (не)Бідний лідер великої Росії.

За рівнем корупції РФ знаходиться на 154-му місці в світі - між африканськими країнами і Папуа - Новою Гвинеєю. "Друзьям - всё, остальным - беспредел". Заборонена Кремлем експертна доповідь.

Що читаємо? Сьогодні огляд не книги, але експертної доповіді, підготовленої російськими опозиціонерами Володимиром Міловим, Борисом Немцовим, Володимиром Рижковим і Ольги Шоріної, - "Путин. Коррупция" (Москва, 2011).

Що цікавого? Брошура практично заборонена для розповсюдження у Російській Федерації. Принаймні, весь стотисячний наклад було вилучено і перевіряється на... екстремізм. Навіть водієві, який просто перевозив частину накладу, ш'ють справу. Колишньому члену уряду Немцову довелося вручну роздавати доповідь в центрі Москви. Що ж такого вибухоподібного у невеличкій книжечці?

Згідно з декларацією про доходи В.В. Путіна, за 2009 рік він заробив за місцем роботи (уряд РФ) 4 622 400 рублів (385 200 рублів на місяць, або приблизно 13660 доларів або 110 тис. гривень). Плюс має військова пенсія - трохи більше ста тисяч рублів на рік. Практично не має нерухомості - 77-метрова квартира в Санкт-Петербурзі, невелика земельна ділянка і гараж. Автомобіль - «Нива» -- мовляв, «покупай российское!».

Натомість наступник Путіна на посаді глави Росії має набагато кращі статки. Дві квартири у Москві (174 і 364,5 кв. м) і одна в Петербурзі. Більша квартира коштує не менше 5 млн. рублів, щомісячні розходи на її утримання - близько 5 тис. доларів. Дмитро Медведєв має стару "Победу", автоприцеп "Скиф", а його дружина - дванадцятирічний "Фольксваген Гольф".

3

Коментарі

127.07.11, 07:27

и это их жизнь.....у нас это будет, так как официальные доходы снизят, а жить то нуно..., да и "своих " побольшало .....,а корыта на всех не хватает

    227.07.11, 09:04

    погоджуюсь із шнецем - у нас зараз катастрофа у власному домі, що нам Росія?