хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Пенсійна реформа прийнята нелегитимно

"Ми не звертаємося до суддів, а ми звертаємося до інституції з констатацією події, що 143 депутати проголосували за 248 народних обранців", - Андрій Шкіль.

"Це буде оскаржено. Не має значення, яке рішення прийме Конституційний суд. Головне буде факт, і ми до цієї справи ще повернемося", - додав Шкіль ===== Лідер громадянського об`єднання «Новий Київ», голова Соціально-Християнської партії Зорян ШКІРЯК упевнений, що ухвалення закону про пенсійну реформу прискорить нову революцію в Україні.

Про це повідомляє прес-служба З.ШКІРЯКА.

«У «темну», під покривом ночі, ховаючись від людей, корумпована більшість у ВР проголосувала пенсійну реформу в гіршому її варіанті. Не враховуючи поправок опозиції, наплювавши на мільйони співгромадян, вона в черговий раз проявила свою підступність. Своїм рішенням Партія регіонів, ЛИТВИН, ТІГІПКО і їхні підлабузники оголосили пенсійний геноцид усьому українському суспільству. Я думаю, що сьогодні цих горе-політиканів можна сміливо назвати ворогами українського народу», - заявив лідер «Нового Києва».

На його думку, відповідальному за пенсійну реформу віце-прем`єр-міністру Сергію ТІГІПКУ, який заробив за рік більше 200 млн. доларів, байдуже життя мільйонів співгромадян, а власна пенсія його не турбує.

«Кинути» весь народ для нього дрібниця. Значно важливіше отримати кредит МВФ, який потім можна буде сміливо розподілити «як треба», - вважає З.ШКІРЯК.

14

Коментарі

Гість: Рус с kija

19.07.11, 13:24

    29.07.11, 13:38

      Гість: Status Quo

      39.07.11, 13:47

      Что сказать-добавить?
      Только одно - уничтожают нас всевозможными способами
      П.С. Не могу понять чем минимальная пенсия будет отличаться от моей "честнозаработанной" (если доживу ещё)

        49.07.11, 14:47

        Харкiв'яни не одобряють....А скiльки вiдсоткiв харкiв'ян голосувало за теперiшню владу? А що скаже Донецьк, Луганськ, Крим? Невже вас треба жорстоко нагнути, щоб ви нарештi зрозумiли?

          Гість: Світанок

          59.07.11, 16:42

            69.07.11, 22:36

            "Крім того, З.ШКІРЯК заявив, що вважає нинішній парламент нелегітимним, а отже таким, який не має права брати на себе відповідальність за майбутнє українців. Тому він пропонуватиме опозиційним силам наполягати на розпуску Верховної Ради шостого скликання..."
            І не тільки! Я б запропонував скасувати усе, що вони за цей час наприймали... Для нас простих громадян-нічого корисного!

              710.07.11, 06:23

              если народ подымется то проституционный суд докажет, что эта власть не легитимна с выборов.

                811.07.11, 11:26

                Мой муж проработал в Москве, Петербурге и Мурманске больше 30 лет. В Украине - 7. Мы посылали запросы в те центральные издания, где он работал. Отношение к нам в России известное. На запросы тупо не отвечают. Теперь по новому закону он, имея фактически 37 лет стажа, пенсии вообще не получит. Здорово, правда?