Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

День біля ГПУ. Власні враження

День почався як звичайно. Десь біля 11-тої отримав на твіттер повідомлення про арешт Тимошенко. Звичайно, почав сьорфити інтернет, але детальної інформації знайти не вдалося. Два рази марно спробував написати пости у своєму блозі на цю тему, але вони відразу ж чомусь зникали, причому на мою пошту ніяких повідомлень щодо цієї цензури не надходило. На Борисоглебській під ГПУ вже стояли люди десь біля півтори сотні і кілька нардепів. Поступово кількість людей збільшилась відсотків на 30. Почилася тривалі виступи нардепів: Шевчук, Бондаренко, Сенченко, Турчинов, та Олег Медведєв. Звичайно ж купа журналистів. Вдалося поспілкуватися з більшостю, що справило на мене гнітюче враження (за виключенням Бондаренко та Данільця). Більшість нардепів займає позицію очікування "поки народ прокинеться і сам почне діяти", що доволі дивно, адже народ про це забули повідомити і він, дурненький, чекає, що депутати нарешті займуться організацією протестних настроїв. Але попри всі негаразди, день таки вдався, бо це була хоч маленька, але таки перемога над зграєю, що захопила владу. Втішає Юля, котра в котрий раз кинула виклик особисто Януковичу. Не можна не віддати належне силі її духу та впевненості у правому ділі. Єднаймося заради майбутнього. Прийшов час конкретних дій. Давайте разом будемо думати і працювати над тим, щоб припинити беззаконня і автократію в цій країні.

33

Коментарі

124.05.11, 20:59

    224.05.11, 21:00

    Якщо люди не схаменуться, загине Луценко. А потім і за Тимошенко візьмуться.

      324.05.11, 21:01Відповідь на 2 від ab absurdo

      Якщо люди не схаменуться, загине Луценко. А потім і за Тимошенко візьмуться.Мабуть вони чекають на те, щоб їх хтось "схаменув"

        424.05.11, 21:01

        Юля как всегда умничка! Боец! Давайте объединяться и бороться с этим бепределом!

          524.05.11, 21:08

          давайте будем... давайте... уж сколько раз было сказано. ну а что дальше то???

            624.05.11, 21:10

            Юля - єдина людина серед тих, хто називає себе лідером, яка дійсно сміливо, відчайдушно і результативно протистоїть бандитському режиму!

              Гість: lyo Dnepr

              724.05.11, 21:23

              Смотрите сколько беззакония за один только сегодняшний день! За это хунта должна ответить. Ответить должен не только Янукович и Лёвочкин, но и шестерки из ВРУ, ГПУ, СБУ, МВД и прочих репрессивных структур

                824.05.11, 21:23Відповідь на 5 від Jag

                давайте будем... давайте... уж сколько раз было сказано. ну а что дальше то???у мене немає готового рецепту, можу лише повторити банальну істину - щоб отримати результат, треба працювати над організацією. Почніть з дрібничок: напишіть листівку про те, що так далі жити з тією владою не можна і розклійте у себе і в сусідніх під"їздах. І слідкуйте за тим, щоб вони там постійно висіли. Навіть великі перетворення починаються з малого, а кількість згодом переходить у якість.

                  924.05.11, 21:25Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                  Смотрите сколько беззакония за один только сегодняшний день! За это хунта должна ответить. Ответить должен не только Янукович и Лёвочкин, но и шестерки из ВРУ, ГПУ, СБУ, МВД и прочих репрессивных структурзвичайно, можно себе цим заспокоювати, але хочу вам нагадати, що вони такі нахабні саме тому, що досі нікого з них ніколи не притягали до відповідальності тут в нашій країні.

                    Гість: lyo Dnepr

                    1024.05.11, 21:27Відповідь на 9 від viktor67

                    Смотрите сколько беззакония за один только сегодняшний день! За это хунта должна ответить. Ответить должен не только Янукович и Лёвочкин, но и шестерки из ВРУ, ГПУ, СБУ, МВД и прочих репрессивных структурзвичайно, можно себе цим заспокоювати, але хочу вам нагадати, що вони такі нахабні саме тому, що досі нікого з них ніколи не притягали до відповідальності тут в нашій країні.Страна непуганых коррупционеров

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна