хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Справжня роль Порошенка, як Головнокомандувача ЗСУ


Справжня роль Порошенка, як Головнокомандувача ЗСУ.

Голова Товариства ветеранів АТО Кирило Сергієв написав допис про зраду Порошенка. Пропонуємо нашим читачам ознайомитися з його текстом:

--- 17 червня 2014 року, через 10 днів після своєї інавгурації Порошенко поступився Путіну і продав частину території України, штучно відвівши війська з абсолютно порожнього Луганська, коли армія України вперше застосувала важку артилерію і танки  Російські диверсанти та сепари, які не мали тоді нічого важче кулемета, втекли з міста. А на другий день оголосили перше перемир'я.  Два тижні бійці в бінокль спостерігали, як диверсанти будують бетонні укріплення, завозять міномети, артилерію, «гради», танки.  Вся АТО повинна була закінчитися до кінця червня, жертв було б десь сотня, але ніяк не тисячі. Вся наступна кров українських вояків і мешканців Донбасу, а також вся відповідальність перед їх матерями і всім народом цілком і повністю лежить на кровавих руках президента, Головнокомандувача ЗСУ Петра Порошенка. Так було створено ЛНР.

--- Слідом за цією зрадою і створення ЛНР прийшла подяка від Кремля -- відновили роботу  кондитерські фабрики «Рошен» на території ворога у Липецьку і Сенцово (РФ).  А пізніше у грудні 2014 року влада агресора з фабрик зняла всі кримінальні переслідування та зняли арешт мільярдних рахунків.  Зазначені дії президента і Головнокомандувача України кваліфікуються ст.111 Кримінального кодексу України «Державна зрада». Це відповідь на питання: чому запрацювали фабрики Рошен і розблокували рахунки в Росії?   

--  05 липня 2014 року Головнокомандувач ЗСУ Порошенко пропустив колону російських військ Гіркина в Донецьк, 5 годин забороняючи її обстрілювати артилерією, і 17 годин бомбити авіацією. Так ним було створено ДНР. 

  --  24-29 серпня 2014 року ним була завершена здача залізничного транспортного вузла Іловайськ, що забезпечило стабільність ЛНР. Цю чергову зраду він відзначив парадом, куди зігнав техніку, яка могла захистити бійців, що виходили з «казана» по начебто «зеленому коридору», а насправді по «могильному» з наступним добиванням поранених, бо був наказ російським офіцерам добровольців в полон не брати, а інформація з Генштабу про «зелений коридор» виявилася брехнею. Упродовж 7–31 серпня 2014 року, по офіційним даним МО, загинуло 368 чоловік, тіла 18 чоловік не були взагалі знайдені.  По іншим даним загинуло значно більше.

-- 18 лютого 2015 року Порошенко завершив здачу залізничного транспортного вузла Дебальцеве, що дозволило влаштувати пряму залізничну колію із Луганська у Донецьк і що забезпечило стабільність ДНР.  В цьому влаштованому «казані» в період з 24 січня по 18 лютого 2015 року - 159 загиблих, 118 полонених, 36 зниклих безвісті. Це офіційна статистика, а насправді загиблих значно більше, більше ніж у іловайському.  Зрадники намагаються ховати кінці у воду, але суд ще попереду.


1

Коментарі

113.04.21, 08:43

Не так нам страшні московські воші –
нам страшніші Свої Украинські Гниди!
\Симон Петлюра\
===
Для отчизны наибольшая опасность
не во внешнем вороге таится –
А В СОБСТВЕННЫХ ЕЯ ИДИОТАХ...
\Генералиссимус Александр Васильевич Суворов\
===
Часом мені здається, що існує якийсь Мозковий Центр,
який працює на САМОЛІКВІДАЦІЮ ЦЕЇ ДЕРЖАВИ!
І не руками її ворогів – а ЗУСИЛЛЯМИ ЇЇ ВЛАСНИХ ІДІОТІВ…
\Ліна Костенко\

    213.04.21, 14:37Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Моє вітання пане Богдан. Здивований, що ви досі на посту. Мене довго не було тут, гадав що всі розбрелися, вирішив нагадати про себе, що ще живий. В нашій країні охлократії виживати стає все складніше, особливо пенсіонерам. Гостро відчуваю проблеми, які насуваються все більше.

      313.04.21, 16:02Відповідь на 2 від utenok12

      Моє вітання пане Богдан. Здивований, що ви досі на посту. Мене довго не було тут, гадав що всі розбрелися, вирішив нагадати про себе, що ще живий. В нашій країні охлократії виживати стає все складніше, особливо пенсіонерам. Гостро відчуваю проблеми, які насуваються все більше.З поверненням і Вас!
      А що тут з мене дивуватись? - я ж на пенсії.., літати на параплані у нас заборонили \то хоч мав якесь "хоббі"\, так поки нема роботи на городі - то й сиджу у Тирнетах...
      Наших багато звідси повтікало у ФейсБук.., але я поки тримаюсь тут.
      Проблем у нас теж досить.., але якось меньше душать пенснярів.., то хоч це якось трохи радує...

        413.04.21, 22:15Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Так, де-хто втік у Фейсбук, іноді я їх там бачу.
        А ви там є, чи немає?
        Я там з 2013, але зараз і там активність користувачів різко впала, в тому числі і у мене, хоча і буваю там кожний день.

          513.04.21, 23:40Відповідь на 4 від utenok12

          Так, де-хто втік у Фейсбук, іноді я їх там бачу.
          А ви там є, чи немає?
          Я там з 2013, але зараз і там активність користувачів різко впала, в тому числі і у мене, хоча і буваю там кожний день.
          Я зарегівся там.., але майже нічого НЕ писав, лише читав...
          А одного разу мене НЕ впустили на мій аккаунт.., і ніякі "забув пароль" НЕ помогли... Тому просто плюнув - і більше туда не заходив...

            614.04.21, 14:24Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            Мені Фейсбук потрібний бо я там читаю новини, слідкую за життям країни. Саме країни, а не держави, бо Кондитер з Клоуном державу добили і вона не функціонує, гілки інституцій розвалені. Встановлений кримінально-клановий, анархічно-олігархічний режим.
            Ці двоє покидьків обраних охлосом, разом з олігархатом, взяли курс на перетворення України на новітню колонію для міжнародних масонів з продажем їм українських унікальних земель.
            Коли пишу про нашу політику, то псується настрій, тому іноді не витримую потік негативу.

              714.04.21, 16:56Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              Відредагував текст допису. Перечитайте.

                814.04.21, 20:29Відповідь на 7 від utenok12

                Відредагував текст допису. Перечитайте.Глянув! - так набагато краще!
                Але я б ще додав цікавеньке:
                http://nabat.in.ua/novosti/poroshenko–zaplatil–v–rf–nalogi–kotoryh–hvatit–dlia–sod erjaniia–82–tysiach–soldat/ = 11 Февраль 2015. Порошенковских налогов в РФ за 3 Липецких "РОШЕНА" – хватит для ГОДИЧНОГО содержания 82.000 ВРАЖЕСКИХ солдат!!!
                *** А Петюня тут зовсім "НЕ при делах"! – він ХОРОШИЙ – ТОРГУЄ З ЛЮТИМ ВОРОГОМ

                Для Пэтиного БИЗНЕСА НУЖНА НЕ ПОБЕДА – а "Вялотекущая Шизо–Договорная Война"
                http://anspress.com/index.php?a=2&lng=ru&cid=1&nid=347374 = **За год правления** доход Порошенко вырос минимум в 7 раз! - сообщают западные СМИ, ссылаясь на декларацию о доходах главы государства за 2013 и 2014 годы. РОСТ ЕГО ДОХОДОВ происходил на фоне ОБЩЕГО ПАДЕНИЯ ЭКОНОМИКИ Украины.

                  914.04.21, 20:31Відповідь на 7 від utenok12

                  http://rian.com.ua/economy/20150531/368314406.html = зам.мин.финансов: 40–60% бизнеса Украины – В ТЕНИ.
                  http://www.radiosvoboda.org/content/article/26785119.html = ПОЦтріоти ЖИДИ ТОРГУЮТЬ з РФією.
                  Фірми "любих друзів" Порошенка ПЕРЕРЕЄСТРУВАЛИСЯ в РОСІЙСЬКОМУ Криму по російських законах – вони СПЛАЧУЮТЬ ПОДАТКИ В БЮДЖЕТ РФ, ЗМІЦНЮЮТЬ її військову потугу і сприяють вбивствам українських військових на Донбасі. ДЕШЕВІ і ЯКІСНІ УКРАЇНСЬКІ товари завозять ЕШЕЛОНАМИ у Крим – і далі вони розвозяться по РФії...
                  І це відбувається в той час, коли США ЗАБОРОНИЛИ своїм фірмам вести будь–яку економічну діяльність в окупованому Криму...
                  *** Виходить, що американцю Обамі СОБОРНІСТЬ України потрібна більше, ніж "Чистокровним Українцям" Порошенку, Яценюку і Турчинову?

                    1014.04.21, 20:33Відповідь на 7 від utenok12

                    http://zergulio.livejournal.com/2117308.html = Фабрика ROSHEN заказала PR–кампанию в РФ – "Порошенко патриот РФии!"
                    http://censor.net.ua/news/282153/roshen_polnostyu_vozobnovila_rabotu_v_rossii = Roshen полностью возобновила работу в России
                    http://censor.net.ua/news/281700/ministerstvo_oborony_rossii_razmestilo_na_zavode_petra_poroshenko_zakaz_na_139_mln_dollarov_smi = Мин.Обороны РФ разместило на СУДОВЕРФИ Порошенко в Крыму заказ на $139 млн
                    http://nahnews.com.ua/157592–u–poroshenko–obvinili–yacenyuka–i–turchinova –v–razvyazyvanii–grazhdanskoj–vojny/ = С.Каплин, нардеп от "Блока Петра Порошенко", от **лица президента Украины** НАЗВАЛ ГЛАВНЫХ ВИНОВНИКОВ ВОЙНЫ на Донбассе (и этим СНЯЛ ВИНУ с Путина!). Об этом он заявил в прямом эфире "ТВI".
                    "Удобно свалить вину в развязывании боевых >>>

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна