хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Війна гарантує владу порошенку.

Порошенко навмисне затягує війну на Донбасі, щоб зберегти владу.maidan_uaMarch 21st, 17:53
Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, що якщо "завтра" закінчиться війна на Донбасі й десятки тисяч ветеранів повернуться з передової, то першим, що зроблять ветерани - поїдуть на розмову до Порошенка і ця розмова буде для Петі фатальною і це знають всі, бо хлопці з зони АТО говорять про це останній рік і кожен з вас ці слова чув, чи не так?


А чи знайдеться хоч один з тих хлопців, які зараз в АТО, який би не підтвердив, що був би наказ і весь Донбас був би зачищений за 2-3 тижні? Ні, 100% всіх хлопців з передовою кажуть, що взяти Донбас зможуть без проблем, бо в рядах бойовиків зараз повний розбрід: росіяни майже всі виїхали, а колишні "ополченці" (з числа місцевих) поїхали на заробітки в Росію тому, що місяцями сидять без грошей, адже в "ДНР" платять лише в декількох батальйонах типу батальйонів Спарта (Моторола), Сомалі (Гіві) та в "гвардії Захарченко", а решта (90% "ополчення") з першого дня війни без грошей сидить. За 1,5 року "перемир'я" ті хто не пішов з "ополчення" сьогодні закінчені алкоголіки з тремтячими руками, цілодобово бухающие в казармах. Куди їм воювати? Вони ж тиждень будуть просто в себе приходити від відходняку, якщо завтра бої почнуться.

У вас є знайомий або родич, який зараз в АТО? Зателефонуйте йому і запитайте про те, скільки у "ополченців" залишилося особового складу і вам будь хто відповість, що і на 5 батальйонів не вистачить. П'ять батальйонів - цього вистачить, щоб утримувати всього одне місто Донбасу максимум 2-3 дні.

Порошенку залишилося ще три роки на посаді Президента? Ну так ось в найближчі три роки не чекайте змін в зоні АТО. Війна не закінчиться, поки війна гарантує Порошенку владу. Подивіться це відео. У цьому відео є слова хлопців, які тільки що вийшли з "Дебальцевського котла". Ви будете шоковані, почувши від них правду про Дебальцеве, а потім порівняйте з тим фейковим "документальним" фільмом про Дебальцеве, який широко презентував Петя по телевізору для обдурення довірливих громадян.


Якби головнокомандувачем був патріот України, то втрати ВСУ тадобровольчих батальйонів обчислювалися б декількома десятками, а АТО закінчилося б у серпні 2014 року і "Іловайського котла" не було бтому, що все угруповання військ, яке Порошенко навмисне віддав бойовикам на розтерзання брало б участь у штурмі Донецька, адже "іловайське" угруповання військ не просто так в Іловайську виявилося, а для того, щоб відрізати Донецьку всі шляхи підвозу озброєння, боєприпасів та особового складу для поповнення рядів бойовиків, але Петі не потрібно було в 2014 році, щоб Донецьк потрапив в оточення тому, що в цьому випадку його гра "в піддавки" з бойовиками була б вже очевидна всім: народ Петю на Майдані повісив би відразу, якщо замість штурму оточеного Донецька, Петя підписав би "мінські угоди". Тому Петя і розіграв з бойовиками "Іловайський котел" і найжахливіше те, що вся Україна це розуміє ...

До вас, до тих, хто зараз читає ці слова, є всього три питання і прохання зараз відповісти вголос:

1) Ви розумієте, що цю війну можна закінчити за 2-3 тижні?

2) Ви розумієте, що війна буде тривати до тих пір, поки Порошенко на волі, а не за гратами?

3) Зараз потрібно скопіювати посилання на цю статтю і закинути її в лічку хоча б 10 своїм друзям, які зараз онлайн тому, що поки це питання не буде обговорюватися всією Україною, то нічого не зміниться! Допоможете з розсилкою посилання на цю статтю?

Слава Україні!
пс. подивіться будь ласка відео за посиланням. жах(

92%, 11 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

127.03.16, 22:32

***Війна не закінчиться, поки війна гарантує Порошенку владу***
Це - ТОЧНО!
http://photo.i.ua/user/295100/213374/13816641/ = ВОЙНА - первейшая задача ТИРАНА!
http://photo.i.ua/user/295100/213374/13498320/ = Давай пожмем руки!
http://m.obozrevatel.com/politics/69423-luganskij-razvedchik-vojnu-na-vostoke-mozhno-byilo-zadushit-v-zarodyishe.htm = ЛУГАНСКИЙ РАЗВЕДЧИК: ВОЙНУ НА ВОСТОКЕ МОЖНО БЫЛО ЗАДУШИТЬ В ЗАРОДЫШЕ
https://www.youtube.com/watch?v=jLemftXma5w = Если бы не "перемирия".
https://www.youtube.com/watch?v=479tXBIePXM = СПИСОК ИУДО-МАСОНОВ У ВЛАСТИ УКРАИНЫ.
https://www.youtube.com/watch?v=h6ulnE3HR-c = Детально про Правый Сектор. Секта Тризуб. Белый Молот. О чем все молчат.
http://blog.i.ua/user/295100/1760039/ = ЛІСНИК. "Правий Сектор" = то є ПАСТКА ДЛЯ ПАТРІОТІВ!

    228.03.16, 05:27

    пок народ обговорює, нічого не змінюється, коли народ почне мінятися сам, то і петя з сенею підуть...

      328.03.16, 08:04Відповідь на 2 від Shnec

      пок народ обговорює, нічого не змінюється, коли народ почне мінятися сам, то і петя з сенею підуть...САМІ вони ніколи НЕ підуть...- де ти бачив, щоб ЖИДИ самі покидали такі "теплі хлібні місця"? Не за це вони Майдан СПОНСОРУВАЛИ!

        428.03.16, 17:22

        К сожалению, война "за 2-3 тижнi" не "закiнчиться". Это Порошенька втирал, что, как токо его выберут, он за 2 недели разберется. Не стоит забывать о Путине и шахтерах-бурятах. А еще о сотнях, а может, тысячах саботажников и коллаборантов в самой Украине.
        Так что, по 1 вопросу как-то так. А со вторым согласен полностью. Вот только пункта такого нет, а то я б проголосовал.

          528.03.16, 20:39

          Для тих, хто цікавиться політикою, ця інформація відома з минулого року, а про те, що потрошенко зрадник і працює на Росію, стало відомо після котла у Дебальцевому, де він поклав у могилу приблизно 4 тисячі наших хлопців, де росіяни навіть поранених добивали, тому що там багато було ідейних добровольців, заради винищення яких і створений був план потрошенка -путлера під умовною назвою "Котли".
          В цій статті нічого не сказано про таємні домовленності потрошенка з путлером, а це головне, що визначає стратегічний хід війни. Народ обдурений і не знає, що в цій війні потрошенко на боці Росії, війна йому потрібна для прикриття трону, на якому він сидить. Колись це буде обнародовано і буде суд, якщо доживуть нинішні раби, либителі солодкого.
          За статтю дякую.

            628.03.16, 22:02Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

            пок народ обговорює, нічого не змінюється, коли народ почне мінятися сам, то і петя з сенею підуть...САМІ вони ніколи НЕ підуть...- де ти бачив, щоб ЖИДИ самі покидали такі "теплі хлібні місця"? Не за це вони Майдан СПОНСОРУВАЛИ!хто на шибеницю...хто на копальню

              729.03.16, 09:58Відповідь на 5 від utenok12

              В статті саме про те і говориться, про що пишете Ви.

                829.03.16, 09:59Відповідь на 2 від Shnec

                пок народ обговорює, нічого не змінюється, коли народ почне мінятися сам, то і петя з сенею підуть...боюсь, що народ ніколи не зміниться. А тих, кому і не треба мінятися, знищать в ато

                  929.03.16, 10:00Відповідь на 4 від Amiran

                  К сожалению, война "за 2-3 тижнi" не "закiнчиться". Это Порошенька втирал, что, как токо его выберут, он за 2 недели разберется. Не стоит забывать о Путине и шахтерах-бурятах. А еще о сотнях, а может, тысячах саботажников и коллаборантов в самой Украине.
                  Так что, по 1 вопросу как-то так. А со вторым согласен полностью. Вот только пункта такого нет, а то я б проголосовал.
                  чим Вам не довподоби п.2?

                    1029.03.16, 11:01Відповідь на 8 від Лінулька

                    пок народ обговорює, нічого не змінюється, коли народ почне мінятися сам, то і петя з сенею підуть...боюсь, що народ ніколи не зміниться. А тих, кому і не треба мінятися, знищать в атоі це має місце.....але такий фатум

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна