хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ще один намір знищити добровольців на Донбасі.

«Правий сектор» опублікував таємний лист Міноборони Порошенку про намір знищити добровольців на Донбасі в, так зрадницькі названому, АТО.

Замість повноцінного наступу збройними силами на позиції бойовиків Міністерство оборони України (МОУ) запропонувало президенту України Петру Порошенку застосовувати сценарій іловайського котла -- атаки добровольчих батальйонів, зокрема ДУК ПС.  У МОУ сподіваються таким чином не лише завдати клопоту сепаратистам, а й винищитити добровольчий рух.  «Правий сектор», і всі здорові сили України, обурені такими зрадницькими намірами російської агентури, які окопалися у МОУ  і звинувачують їх у державній зраді і вимагають Гаранта Конституції притягти їх до відповідальності.

Відповідний документ опублікувала прес-служба «Правого сектора», передає новину «Преса України».

У Міноборони переконані, що «Правий сектор» негативно впливає на безпекову ситуацію влади в державі. Опублікований лист прокоментував командир ДУК Андрій Стемпіцький.

«Режим Порошенко-Яценюка-Авакова бажає знищити нас руками СБУ та Міністерства оборони. 10 грудня співробітниками СБУ був вбитий наш активіст Олег Мужчиль «Лісник». З метою приховування свого злочину СБУ у ЗМІ розповсюдило інформацію про те, що «Лісник» був російським диверсантом, ватником. Для масового знищення наших побратимів, МОУ розроблений план щодо відправки добровольчих батальйонів на Схід України з метою їх повного знищення (на зразок іловайського котла) російсько -террористичними військами», – йдеться у повідомленні.

Стемпіцький повідомив, що документ передали «патріоти з рядів МОУ».  Тепер вам зрозуміло, чому війну по зрадницькі назвали АТО? І чому не прийняли на першому РНБО пропозицію Юлії Тимошенко, об"явити воєнний стан?

«Правий сектор» опублікував таємний лист Міноборони Порошенку про намір зачистити добровольців на Донбасі (ФОТО)
2

Коментарі

Гість: Пчелка11

125.01.16, 06:37

Це йде цілеспрямоване знищення української нації, притому нахабно. Свідомо відправляти кращих синів нашої країни на смерть. І у всьому винен барига. Зрадник пораженко покриває зрадника нуженко, який вбив тисячі героїв України. Йде поступова здача країни фашисту путину/

    225.01.16, 14:41Відповідь на 1 від Гість: Пчелка11

    Це йде цілеспрямоване знищення української нації, притому нахабно. Свідомо відправляти кращих синів нашої країни на смерть. І у всьому винен барига. Зрадник пораженко покриває зрадника нуженко, який вбив тисячі героїв України. Йде поступова здача країни фашисту путину/Так воно і є, але Муженко поставлений потрахом саме тому, що він зрадник. Те саме і з іншими високопосадовцями.
    Я вже казав, що влада -- російська п"ята колона.