хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Черговий шкандаль в злодійському уряді.

Ігор Шевченко

Цинічний злодій Арсеній Яценюк, мабуть, не чекав такого удару, який несподівано отримав від одного зі своїх тихих і донедавна малопомітних підлеглих.

У корупції та лобіюванні злодійських інтересів брехуна Сєньку Кулявлоба звинуватив міністр екології - Ігор Шевченко, який звернувся безпосередньо до українського народу. Текст звернення:

"Я, Ігор Шевченко, отримав освіту в Гарвардському та Єльському університетах, зараз - міністр екології та природних ресурсів України. Я не належу до будь-якої парламентської партії. Зараз я звертаюся до народу України. Причина мого звернення пов'язана з політичною розправою, яку зараз вчиняє проти мене керівництво Уряду.

Я, як і ми всі, вірив і вірю у сильне майбутнє нашої країни і заради цього прийшов працювати в Уряд, який відповідно до коаліційної угоди був сформований без застосування будь-яких політичних квот. Саме про без квотний принцип Прем’єр-міністр заявив з трибуни під час мого призначення.

Підкреслю, я прийшов не за будь-якими партійними квотами, - бо жоден міністр в діючому Уряді не працює за партійними квотами, - а як фахівець та представник громадянського суспільства.

Вірячи в ідеали Майдану, на посаді міністра я щиро розпочав боротьбу з корупцією та повернув державі 22 родовища нафти і газу, які були вкрадені у народу родиною Януковича. Але робив я це всупереч позиції керівництва Уряду, який має чинні зв'язки з усіма українськими кланами та захищає їх інтереси!

Неодноразово до мене зверталися члени команди Арсенія Яценюка, представники «Народного фронту» з пропозиціями щодо призначення на посади в міністерстві корумпованих людей. Так, всупереч Закону та моїй позиції, на посаду був призначений керівник Геологічної служби. В той же час призначення фахівців, яких я офіційно вносив, досі блокується.
Переконаний, що саме через мою безкомпромісну позицію та антикорупційну діяльність Арсеній Яценюк почав втручатися в моє приватне життя та вимагати мого звільнення. По відношенню до мене керівництво Уряду діє так само, як до Саші Боровика, Павла Шеремета, Олега Мусія.
Арсеній Яценюк матиме моральне право вимагати моєї відставки тільки після того, як виключить з «Народного фронту» та позбавить депутатського мандата свого друга Миколу Мартиненка, який відповідає за корупцію в «Енергоатомі» та проти якого порушено кримінальну справу в Швейцарії; а також свого одно партійця Сергія Пашинського, який, за повідомленнями ЗМІ, причетний до крадіжки державних нафтопродуктів на 1,5 млрд грн., які мали піти на потреби армії.

Я і далі буду боротися проти корупційної системи та продовжувати реформувати галузь, за яку я як міністр несу відповідальність."

Якби ще Ігор Шевченко не побоявся пригадати про причетність єврейського мафіозі Пашинського до розстрілу активістів Майдану, а також про співпрацю Яценюка з бандою Могилевича, то було б ще краще, але хоч би й так!

     Микола Крамольник.


2

Коментарі

Гість: Пчелка11

129.06.15, 01:15

Все познаєтся в порівнянні Після януковича у нас на самий верх всплило таке лайно, що любо дорого подивитись. Спочатку ЛЮБО, потім ДОРОГО. Нема у Революції кінця.