хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Скрябін не сам загинув, йому "допомогли"

http://www.fakty.cv.ua/wp-content/uploads/2015/02/150204-malunok-avaria-Kuzjma.jpg

Розмова зі свідком аварії, в якій загинув зірковий співак Андрій Кузьменко («Скрябін»), вказує на те, що це фатальне ДТП  свідомо спровоковане.

Громадський діяч Роман Реведжук пов’язує це з гострими висловлюваннями Андрія Кузьменка на адресу влади. Зокрема, це «червоною ниткою» простежується в останніх інтерв’ю Кузьми «Скрябіна».

«Офіційна інформація і свідчення очевидця ДТП де загинув легендарний Андрій Кузьменко “Скрябін” значно розбігаються!» – каже п. Роман.

Роман Реведжук виклав в інтернет розмову зі свідком аварії. За його словами, «свідок, який їхав позаду Кузьми говорить: “Коли я приїхав в ДАІ, в мене взяли номер телефону і сказали, якщо буду потрібен то подзвонять, ніхто не брав жодних свідчень”
Аналізуючи останнє інтерв’ю Андрія, розумію одне – страх перед його авторитетною думкою цілком міг заволодіти розсудком і пішли на таке.

Отримав контакт хлопця котрого за півкілометра обігнали два авто. В першій був Кузьма, інша “Хонда” в ній і був виконавець ДТП».   Також хлопець говорить, що молоковоз стояв на протилежній стороні дороги, як би чекав і в потрібний час рушив вперед та зробив відповідний маневр до середини – продовжує Роман Реведжук – машина Кузьми була зажата з обох сторін, а відповідний маневр молоковоза, який підставив під удар задню вісь дає зрозуміти був певний розрахунок.

 З самої першої секунди, як дізнався про трагедію – не повірив в випадковість і зараз не вірю.
Читав багато висловлювань, страшно тільки одне, що люди так швидко роблять висновки.

Розмовляючи з свідком, той говорить “Хонда справа зрівнялася з авто Кузьменка, аж той змушений був виїхати на зустрічну смугу. Побачивши запаркований молоковоз також враховуючи крутий поворот він думав вдасться його проїхати та не розрахував на провокаційний маневр з протилежної сторони.

За словами свідка, «Хонду» часто бачить в Дніпропетровську, після того як написав про це у Фейсбук через декілька годин сторінка заблокована. Також дивні дзвінки отримує з вимогою зустрітися. А ще в придачу журналісти «наярюють».

Я його розумію, жив собі спокійно, а тут стільки уваги, коли «роздивився» куди вліз, нашвидкуруч зібрав речі та й переїхав в інше місто. Каже, взагалі закордон має намір, бо тільки там в безпеці зможе розповісти.

Я знаю, чим закінчуються подібні «докопування до істини». Вчора на прощанні пообіцяв собі й Андрію: не зупинюсь ні перед чим. Не може так бути, скільки ще треба Вам смертей, аби ви напилися крові. Скільки будете мучити ще українців. Гадаєте, вам то так з рук зійде? Якщо не давав людині життя, то й не можеш його забирати.
     Треба закінчувати зовнішню війну, бо будемо плавно переходити до посиленої внутрішньої – а її штучно затягнули вже далі нікуди!
Робота йде на винищення цвіту нації!
   
 P.S.: Якщо надумаєте мене вбити, то виконайте останнє прохання:
“Свого батька я не бачив, в мене двоє дітей – дуже прошу, тільки не робіть вже інших сиротами”…».
     Ось таке публічне звернення Романа Реведжука…
4

Коментарі

18.02.15, 07:40

Якось неясно з вашого ТХТ - уточніть саме той момент, що ХОНДА ПІШЛА НА ОБГОН КУЗЬМИ ПО ГРУНТУ (справа) - а потім "видавила" його на "встрєчку"!
І саме в цей момент СІНХРОННО виїхав на трассу молоковоз.
Подивіться мій ТХТ = http://blog.i.ua/user/295100/1632871/ - нижче відео.

    28.02.15, 14:29Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Не пішла хонда на обгін, мета маневру - витиснути Кузьму на центр. Жінка у молоковозі підручна по зв"язку.

      38.02.15, 14:45

      ни малейшего сомнения не было, что ДТП было специально подстроено. Кузьма был публичным человеком и имел свое мнение, патриот. К нему прислушивались и слышали многие. Всех, кто не угоден власти, популярен среди народа и не боится говорить правду власть имущие убирают. Гонгадзе тому пример.
      Светлая память Андрею Кузьменко

        48.02.15, 18:26Відповідь на 2 від utenok12

        Не пішла хонда на обгін, мета маневру - витиснути Кузьму на центр. Жінка у молоковозі підручна по зв"язку.Якби Хонда НЕ ОБГАНЯЛА джип по ОБОЧИНІ - тоді ЯК ЩЕ вона могла ВИПХАТИ джипа на середин траси?
        Слухай уважно відео! - свідок хоч розказує ПУТАНО - але САМЕ ЦЕЙ момент зрозуміти з його слів - можна!
        *** І ще - на ГРУНТІ біли СВІЖІ сліди авто, пройшовшого поворот БЕЗ ЗАНОСА!
        А це значить, що СКОРОСТЬ його була НЕВЕЛИКОЮ - і це не дивлячись на те, що він ОБГАНЯВ джипа Кузьми!
        *** Тобто, скорость джипа була ЩЕ МЕНШОЮ, ніж у Хонди!

          59.02.15, 00:11

          Діло вбивць Чорновола живе...

            69.02.15, 14:28

            Не вистачало нам ще тут сектантів - соколів, які фінансуються ФСБ за підривну роботу.
            Ці ФСБшні структури пронизали все наше суспільство і очолює цю п"яту колону хряк-2.
            Таргани - соколи вилазять із щілин і повзаючи по блогах паскудять патріотичні товариства.