хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вперед, до перемоги

































Повинен сказати, зовсім невеселе становище. Вже багато написано про те, як людина, у якої перед виборами був рейтинг 2%, який є олігархом, який є одним з будівельників олігархічно-номенклатурної системи і проти якої виступив Майдан, який був міністром в уряді Януковича, несподівано набрав 54% і став Президентом. Він і сам такого не очікував. 
     Але, що сталося, те сталося. Більше того, ще і  підтвердили свій вибір на парламентських виборах. 
          Що можна сказати про цей здурівший конгломерат? Мабуть він складається з наших, доморощених ватників, які повелися на скажену брехню ПОПа, із закоренілих противсихів та зомбованих з промитими мізками внаслідок шаленої дискредитації Юлії Тимошенко. 
          Саме прикре те, що вони дуже повільно  змінюються і це показали парламентські вибори. А зараз немає куди задкувати, позаду стінка кошари.  По суті, ці 54% пов'язані злочином проти своєї країни з президентом Порошенко, який продовжує курс злочинця Януковича, негідними засобами обдурюючи "лохторат", внаслідок відсутності у них політичної культури. 
      Це не знімає з них відповідальності за те, що зараз робиться в країні.
     За тисячі жертв, які загинули внаслідок так званої "миротворчої" політики Порошенка, якщо не сказати, зрадницької.
     За обвал національної валюти, за грабунок держави, який продовжується від "попєрєдніків". І все це очолює одна людина за яку проголосували ці 54%. 
          А що далі буде? Окрім темряви, я нічого не бачу. І хоча дехто з цих любителів солодкого шоколаду потихеньку починає скиглити, зиркати очима на свого, обраного кумира, але визнати те, що вони виявилися звичайними "лохами", не можуть. І визнати, що на їх совесті і те, що зараз відбувається, навряд чи вони будуть спроможні.  Вони вже підуть до кінця. До кінця України. 
          А тут ще інша проблема. Якщо вдасться якимось чином, чи то внаслідок Майдану, чи імпічменту, посунути цього "засланого козачка" з Банкової, то де гарантія, що ці 54% знов не проголосують за якого-небудь Яценюка, Тигипка, чи, не дай Боже, внаслідок тенденції (Леня 1, Леня 2, Вітя 1, Вітя 2, Петя 1..), за Петю 2, який Симоненко?
        Тож, з цим "лохторатом", прогнозувати щось майже неможливо.
Скоро річниця початку  Революції Гідності. А може в день річниці 29 листопада, в суботу її повторити?

     Бандерівець

1

Коментарі

110.11.14, 08:53

    210.11.14, 14:54Відповідь на 1 від Zaremba

    Чому немає аватарки? Це ж не кам"яний вік.