хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Порошенко став на шлях капітуляції і державної зради.

Олексій Коломієць. Президент Центру европейських та трансатлантичних студій. Виступ на прес-конференції  Підсумки Саміту НАТО в Уельсі 2014

…Замість того, Порошенко фактично зруйнував порядок денний Саміту. Паралельно вів сепаратні переговори з агресором, запропонував так званий мирний план, який фактично писав Кремль, і таким чином, рішення Порошенко і його поведінка у Ньюпорті призвели, в тому числі, до цих дуже і дуже неефективних рішень, які очікувались від НАТО.

Наразі, Порошенко їхав в Уельс без відмови від позаблокового статусу України.

2. Порошенко Не ЗАКРИВ кордони України проти агресії.

3. Порошенко не зробив жодного кроку щодо зміни основопологаючих (засадничіх ) документів військової і безпекової стратегії щодо того, що Україна повинна стати членом НАТО.

Цей перелік можна продовжувати .

Однозначно. Саме цей фон і не дав змоги союзникам, бачучи таку капітулянтську поведінку Порошенка щодо того, щоб приймати всі необхідні рішення.

Однозначно, що ми побачили вчора  - це є продовженням того, що відбулось в Уельсі, коли помічник Порошенка Луценко заявив, що 5 країн готові надати високоточне сучасне озброєння Україні, і після того одне за одним в неділю, у вихідний день, з відповідних міністерств та відомств країн, які вчора були озвучені, прозвучали спростування щодо того, що зброю не буде надано Україні.

Це абсолютно страшний і психологічний, і стратегічний удар Україні в той час, коли зараз російські військові штурмують Маріупіль. Тому, однозначно, замість того, щоб виконувати ті слова, які написані в присязі Президента України і чітко сформульовані в Конституції щодо обов’язків Президента , Порошенко став на шлях капітуляції і державної зради.

Це почалось в Мінську і рішення в Ньюпорті, які не були ухвалені , вони повністю на совісті Порошенка.

Тому я абсолютно переконаний, що єдине рішення, що врятує Україну і зможе повернути Україну на вступ в НАТО – це негайна відставка Порошенка. Щиро дякую.

 


86%, 6 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

Гість: UAdnepr

18.09.14, 17:54

народ нужно уважать, поддерживать своего президента.

    28.09.14, 18:29

    Те, що Петя зрадник уже багатьом відомо. Загибель багатьох добровольців в Іловайську це наслідок змови Петі і Вови. Скоро це буде
    очевидно всім.

      анонім

      39.09.14, 07:43

      От так у 18-20 тих роках грались у "зрадників" і догралися, що москалі Україну окупували. Нічого за майже 100 років не змінилося.

        Гість: Світанок

        49.09.14, 08:21Відповідь на 2 від utenok12

        Те, що Петя зрадник уже багатьом відомо. Загибель багатьох добровольців в Іловайську це наслідок змови Петі і Вови. Скоро це буде
        очевидно всім.
        = А чого "скоро?" Це уже і так усім відомо. Це плата українцям за один "тур"

          511.09.14, 13:49

          А чи усі це розуміють?