Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Лист до президента

Александра Кужель

Після закритого засідання парламенту – обурення та повне розуміння того, що парламенту брешуть так само, як і всій країні. Ніхто не має достовірної інформації, ніхто не розуміє, що відбувається.

Звертаюсь з відкритим листом до Президента, прошу  надати чесну відповідь суспільству:

«Не розгойдуйте човен!» - з таким закликом звертаються до суспільства Ваші, Петро Олексійовичу, речники та радники. Симптоматично, але саме з таким посилом до російської опозиції виступає і пан Путін. Очільники двох країн, що знаходяться у стані війни, говорять одні ті ж самі слова та знаходять одного ж внутрішнього ворога, який розхитує човен. 

Петро Олексійовичу, в Україні зараз нема жодної здорової політичної сили, яка б перебувала в опозиції до Вас.  54% довіри – це той кредит, який надав Вам український народ , повіривши у Ваші обіцянки про 1 тис. гривень в день учасникам АТО та закінчення військових дій за два тижні.  Усі – і політики, і громадянське суспільство, і кожен громадянин, включно з дітьми та пенсіонерами, волонтерами та підприємцями – ми всі виступаємо єдиним фронтом проти російської агресії, підтримуючи Вас.

Ми не розгойдуємо човен. Стримуючи сльози та долаючи розпач, суспільство саме взялось рятувати незалежність, не очікуючи дій від влади. Українці годують, одягають та озброюють армію. Пенсіонери, службовці, вчителі, лікарі, підприємці віддають армії та добровольцям останню копійку, продають свої автомобілі, щоб купити необхідне спорядження, залишають свій бізнес і йдуть на фронт.  Весь цей час ми нічого не вимагали від Вас, пане Президенте. Ми розуміли, що в країні біда.     Тільки от знаєте, кораблі тонуть не тому, що їх розгойдують. Кораблі тонуть тому, що той, хто тримає штурвал, або нездатен керувати, або веде корабель на рифи.

Ціною величі, пане Президенте, є відповідальність, яку Ви ніяк не хочете на себе брати.  Адже саме Ви зараз тримаєте штурвал, саме Ви є керманичем - головнокомандуючим української армії. Саме від Вас суспільство вимагає взяти відповідальність за хід війни. Так, це справжня війна, хоча ви продовжуєте називати її АТО, а іноді, сором’язливо – неоголошеною війною.

Тому ми вимагаємо, щоб Ви працювали не над картами розподілу кандидатів в мажоритарних округах, а над військовими картами. Забудьте Ви про політичні ігри.  Не час!   Не зараз!  Ви нам потрібні як керманич!  Робіть рішучі кроки, які
врятують Україну, збережуть життя людей .   Ви обіцяли - робіть!

Але що ж з Вами, пане Президент? Де Ви взагалі?!  Знаєте, у ті страшні дні, коли Україна завмерла від трагедії, що
сталася під Іловайськом, я кожну годину заходила на Ваш офіційний сайт - сайт Президента України.  Я, як і всі, чекала Вашої реакції на те, що відбувалось.  Ви мовчали.  Мовчите і сьогодні.  Говорить тільки Путін.

Люди відчувають серцем подвійну мораль, подвійні стандарти и неправду.  Знаєте, в чому відмінність між суспільством минулого, до якого належить Росія, і суспільством майбутнього, яким ми стали?  У суспільстві майбутнього центром є людина, її гідність, її таланти та її життя.   В Росії центром є ресурс – газ, нафта, людина там – ніщо.

Не затирайте межу між минулим і майбутнім.  Ми переможемо тільки якщо будемо найвищою цінністю вважати людину, а не посилати її на смерть та нехтувати її гідністю.  Зберіться з силами, пане Президент, візьміть себе в руки та бороніть країну.

Дайте нам чіткi та зрозуміли пояснення - що відбувається в державі, чи маєте ви намір продовжувати боротьбу, чи вже погодились на перемир'я на ганебних умовах, що є принизливими перед величчю подвигу  Небесної сотні та тисяч життів українських громадян.

Кажіть нам правду. Люди, які привели Вас до влади і які сьогодні гинуть за УКРАЇНУ, гідні правди, якою б гіркою вона не була.

Ми будемо Вас за це поважати, пане Президенте.

4

Коментарі

17.09.14, 09:49

За Порошенка проголосували 28,8% виборців України, на 2 млн менше, ніж свого часу за Януковича.

    Гість: lyo Dnepr

    27.09.14, 10:42Відповідь на 1 від Strannik777

    откуда инфа?

      37.09.14, 15:48Відповідь на 1 від Strannik777

      За Порошенка проголосували 28,8% виборців України, на 2 млн менше, ніж свого часу за Януковича.Це вже друга подібна інформація, яку я чую.