Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Сегодня в Киеве с утра пытались разогнать Майдан

Ольга Богомолец по радио только что осудила действия властей, назвав их "абсурдом сносить символ революции". Один из майдановцев с брусчаткой в руках утверждает, что палатки на Майдане стоят для защиты завоеваний революции.

2

Коментарі

18.08.14, 00:36

Эти "завоевания" вас оттуда и просят быстренько с*баться. Господа, революцию вы просрали.

    28.08.14, 11:24Відповідь на 1 від Kwaan

    Эти "завоевания" вас оттуда и просят быстренько с*баться. Господа, революцию вы просрали.Гадаю варто скласти список вимог революції та список персон, які ту революцію "зливають"

    Нам всім треба з наполеглевостю, с якою валили кам'яного ідола, канатами витягати з керівних креселок бандюків/комуняк/українофобів (потрібне підкреслити, хоча кожен з них найчастіше є "всі три в одному стакані"

    Ну скіки можна? Та невже не можна підбирати на керівну посаду людей з України??? А потім дивуємось, що кожен керівник озабочений тільки тим, як найбільше зашкодити Україні!!! Зараз ВСІ керівні посади в Україні, стараннями Овоча, зайняти етнічними москалями, навченими та народженими в Росії. Вони там у ВР всі зрадники! Тьху!!!

      38.08.14, 15:52Відповідь на 2 від Східняк

      Я з вами згоден, але ВР зараз на узбіччі і не відіграє своєї ролі. Зараз центр прийняття рішень це людина на троні зі своєю свитою.
      І уряд теж підконтрольний. Коротше, олігархічна система не змінюється, тому що отара обрала собі чабана - олігарха.
      Де це було, що б чабан з отарою травку щипав? На воротах Бухенвальда висить табличка: "Кожному своє".
      Кому траву їсти, а у когось щоки зі спини видно.