Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Тимошенко исключила более 700 депутатов из «Батькивщины»

По результатам проверок люстрационных комиссий из рядов партии «Батькивщина» исключено более 700 депутатов разных уровней, в целом количество люстрированных членов партии превысило 1,5 тысячи человек.

Об этом сообщил первый заместитель председателя центрального штаба «Батькивщины» Иван Кириленко, информирует пресс-служба партии.

Он рассказал, что люстрационные комиссии действуют во всех областях, кроме пока Донецкой и Луганской.

«Сейчас под люстрацию попали 1519 партийцев, среди которых — 726 депутатов рад разных уровней. По итогам проверок они освобождены из рядов партии и фракций ВО «Батькивщина» в местных советах. Внутрипартийная люстрация будет продолжена дальше», — сообщил Иван Кириленко.

Внутрипартийная люстрация происходит в рамках программы «Родина начинается с тебя». Следующим этапом после люстрации внутри партии станет люстрация во властных структурах по признакам коррупции и сотрудничества с режимом Януковича.

«Самый высокий запрос общества после Революции достоинства — это радикальное очищение власти от коррупционеров, предателей, приспособленцев. К сожалению, этот запрос до сих пор не реализован. Поэтому «Батькивщина» берет на себя обязательства не только инициировать, но и довести до логического завершения люстрации в стране. Очистку всегда надо начинать с себя. Поэтому процесс люстрации мы начинаем с партии «Батькивщина», — подчеркнул Иван Кириленко.

1

Коментарі

анонім

16.08.14, 07:33

Якщо по-чесному проводити люстрацію в "Батьківщині", то першою треба виключити саму Юлю, хоча би за те, що ВАНА стоїть у витоків, разом з Лазаренко і Суркісом, парламентської корупції -- активно "скуповувала" депутатів для своєї першої фракції в 1999-му році. А в 98-му скуповувала депутатів для "Громади" Лазаренка -- адже саме ВАНА відповідала за формування фракції. Ну у про зрадництво говорити неварто -- Зрада це друге імя ВАНОї.

    26.08.14, 12:04Відповідь на 1 від анонім

    Юля - наша Маргарет Тетчер! Тільки Вона здатна підняти Україну з руїни!

      36.08.14, 17:02Відповідь на 1 від анонім

      Якщо по-чесному проводити люстрацію в "Батьківщині", то першою треба виключити саму Юлю, хоча би за те, що ВАНА стоїть у витоків, разом з Лазаренко і Суркісом, парламентської корупції -- активно "скуповувала" депутатів для своєї першої фракції в 1999-му році. А в 98-му скуповувала депутатів для "Громади" Лазаренка -- адже саме ВАНА відповідала за формування фракції. Ну у про зрадництво говорити неварто -- Зрада це друге імя ВАНОї.Ви що, з дуба впали? Меньше читайте олігархічну пропаганду. Всі ЗМІ в руках олігархів. А самі ви аналізувати не можете і не бачите хто
      сидить в тюрмі а хто жирує. А ви знаєте, що Кучма їй міліарди (в тіньових схемах) пропонував за перехід до нього? Вона відмовилась, він
      її посадив. Цього в ЗМІ не було.
      Мабуть ви відноситесь до 54% в один тур.

        46.08.14, 17:15Відповідь на 2 від AltDanko53

        Юля - наша Маргарет Тетчер! Тільки Вона здатна підняти Україну з руїни! Бандерівець дивиться зомбоящик, а ви мабуть ні. Вам респект

          анонім

          56.08.14, 20:13Відповідь на 3 від utenok12

          А на фіга мені ЗМІ? Юля свою фракцію в 99-му створювала у мене на очах. Наприклад, Серьожка Сас (він і досі у її фракції) перейшов від Ткаченка за 20 тис баксів разових і 3 штуки місячних. До речі, зомбоящик не дивлюся принципово, крім футболу звісно.Тому не треба так фанатично захищати Юлю. Все, що я говорю на її адресу -- виключно з власних спостережень. Я бачив я немало, так склалося.

            66.08.14, 21:40Відповідь на 5 від анонім

            Не плети дурниць! Ти такий бандерівець, як я марсіанин... Я працював в енергетичній галузі, також у владі і знаю як Юля вирішує проблеми! Ти бачу синій від бідності, а бідаки питання не можуть вирішувати... В кожній країні, де відбувалися зміни на краще, очолювала цей процес людина з владного кола, яка була багатою, але зрозуміла свою історичне призначення вивести країну з прірви. В нас це єдина людина, єдиний СПРАВЖНІЙ ЧОЛОВІК в політиці - це Юля! Інші дуже мілкі проти неї як муха проти слона! Не дивися назад, дивися вперед і реально оцінюй обстановку!

              76.08.14, 23:03Відповідь на 5 від анонім

              А я ще й досі ходжу не люстрована.

                86.08.14, 23:43Відповідь на 5 від анонім

                А на фіга мені ЗМІ? Юля свою фракцію в 99-му створювала у мене на очах. Наприклад, Серьожка Сас (він і досі у її фракції) перейшов від Ткаченка за 20 тис баксів разових і 3 штуки місячних. До речі, зомбоящик не дивлюся принципово, крім футболу звісно.Тому не треба так фанатично захищати Юлю. Все, що я говорю на її адресу -- виключно з власних спостережень. Я бачив я немало, так склалося.Щось я вас не розумію. Ну і що з того випливає, що вони робили грошові внески? Я не партійний, але щоб у мене були гроші я теж підтримав би Батькивщину. Це єдина демократична партія, яку не контролюють олігархи. І не треба упиратися рогами у відкриті ворота.
                Все на виду. Цій партії не має альтернативи. Все треба аналізувати, а не робити фанатично. Я захищаю партію, єдину європейську.

                  97.08.14, 02:29Відповідь на 6 від AltDanko53

                  Не плети дурниць! Ти такий бандерівець, як я марсіанин... Я працював в енергетичній галузі, також у владі і знаю як Юля вирішує проблеми! Ти бачу синій від бідності, а бідаки питання не можуть вирішувати... В кожній країні, де відбувалися зміни на краще, очолювала цей процес людина з владного кола, яка була багатою, але зрозуміла свою історичне призначення вивести країну з прірви. В нас це єдина людина, єдиний СПРАВЖНІЙ ЧОЛОВІК в політиці - це Юля! Інші дуже мілкі проти неї як муха проти слона! Не дивися назад, дивися вперед і реально оцінюй обстановку!А він ще й модератор товариства "ВАРТА". Там майже всі такі - проолігархічні. Я там в списках учасників залишився, але не ходжу туди.

                    107.08.14, 09:49Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                    ... "не люстрована" для жінки означає не кОхана? Жінка буває дуже злою в єдиному випадку - коли не кОхана, чоловік в двох - коли голодний і коли принижений! Так що шукай коханця і тоді будеш "люстрована"!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна