Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Війна з Росією швидко протверезить суспільство

Коли українські бойові батальйони повернуться з фронту, то проведуть зачистку олігархів.

     Про це  сказав політолог Олег Соскін.

За його словами, олігархи ведуть себе нахабно — Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Костянтин Жеваго, Борис Колесніков, Наталія Королевська, Олександр Єфремов ні копійки не дали на захист Батьківщини.

Експерт вважає, що президент-олігарх Петро Порошенко не продаватиме свій бізнес, про що неодноразово обіцяв під час передвиборчої кампанії. "Якщо подивитися на європейські країни, там бізнес відокремлений від політики. Це золота аксіома. Зараз це видно на прикладі колишнього президента Франції Ніколя Саркозі. Хоч він сам і не займався бізнесом, але мав зв'язки із великим капіталом. Це призвело до того, що проти нього порушена кримінальна справа. У Берлусконі теж почалися проблеми. А у нас мільярдер керує державою. Більше того, він ще всадив керівника свого інвестиційного фонду Валерію Гонтарєву в крісло головою Нацбанку, що є взагалі неприйнятним. А мільярдерів Ложкіна та Косюка призначив керівниками Адміністрації президента", - зазначив Соскін.

"Якщо відбувається поєднання грошей і влади, то виникає мафія та плутократія, коли багатії захоплюють владу, щоб збільшувати свої статки. В Україні замість режиму однієї сім'ї Януковича формується модель держави стаціонарного бандита. Це коли група олігархів грабує десятки мільйонів українців і живе за їхній рахунок. Таке спостерігаємо в Африці та Азії, колись таке було в Китаї та Японії. Виходить, Порошенко живе за формулою: "Вбий дракона та сам стань драконом". Це призведе до двополярності суспільства: буде 90 відсотків бідних українців, решта — багатих. В таких державах весь час йдуть громадянські війни, проливається кров", - наголосив політолог.

Він впевнений, що війна, яку Україна веде із Росією, дуже швидко протверезить наше суспільство. "Українці зрозуміють, що зовнішній ворог — це Путін, а внутрішній — мільярдери.  На Сході вбивають по 30-40 людей. Це буде поштовхом для визнання реальності, що олігархи перекладають війну на простих людей. Тоді матимемо відкриті виступи проти Порошенка та його оточення. Протягом місяця він матиме такі проблеми, що йому просто доведеться тікати з України.   

     Ольга Москалюк

3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

120.07.14, 19:36

Да, мы все еще в начале большого пути

    220.07.14, 20:45Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Да, мы все еще в начале большого путиЯ сьогодні дивився виступи з Майдану. Склалося враження, що наших добровольців підставляють під обстріли. Їх багато гинуть. Невдоволення наростає.