Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Батальйон отримав від «Батьківщини» обладунків на 600 тисяч

Сьогодні у Дніпропетровській області голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв передав військове спорядження на суму понад 600 тисяч гривень батальйону, сформованому на базі Руху опору. Цей батальйон перебуває на марші до місця проведення АТО.
    
Зокрема, 34-ому територіальному батальйону було передано: 423 форми загальноукраїнського зразка, 40 рацій, інших обладунків, в тому числі 90 бронежилетів 5-го рівня захисту.
     За словами Сергія Соболєва, планується також наступна поставка, яка включатиме в себе британські каски рівня захисту "3+", тепловізор та інші речі, в залежності від потреб батальйону.
     "Амуніція і техніка для бійців була придбана за кошти народних депутатів фракції "Батьківщина", які перерахували для цього свою зарплату. Також допомагали спонсори і Кіровоградська обласна рада, оскільки батальйон закріплений за Кіровоградом", - повідомив Соболєв.
     Соболєв підкреслив, що чимало бійців батальйону брали участь у бойових діях і є досвідченими у питаннях ведення війни.
Після передачі бронежилетів бійці протестували засоби індивідуального захисту на міцність. Зокрема, бронежилет витримав попадання із автомата Калашникова, кулемета та снайперської гвинтівки СВД.
     За словами бійців, вони вирішили записатися у добровольці після того, як Юлія Тимошенко оголосила про створення Руху опору. Заступник командира батальйону Марат Сулейманов розповів, що побачивши заклик Юлії Тимошенко, одразу зателефонував до Штабу Руху опору і вступив до батальйону. Він також передав вітання своїй дружині, яка залишилась з сім'єю у Львові.  У батальйоні представлені люди з усієї країни віком від 25 до 60 років. 
     Фракція та партія "Батьківщина" взяли шефство над батальйоном і надалі опікуватимуться його матеріально-технічним забезпеченням.
 

    
    
3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

116.07.14, 23:08

    217.07.14, 00:20Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Хоть щось да радує.