Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Куди рулює президент?

<span class=' bold ' >С.О. Мир з Путіним чи мир для України?  </span>
 
Нам ні Європа, ні навіть США поки що не допомогли озброєнням - їх поради від цього знецінюються. Нам тут у поміч лише Ізраїль з їх досвідом та ті ж США, які не примушують Україну сідати за стіл переговорів з Путіним та терористами в Донбасі. Але усі повинні знати, що Німеччина, Фроанція та Італія, наприклад, хочуть, щоб ми перемовлялися з терористами та Путіним на їх умовах (забувши про Крим, наприклад). Я нагадаю, що Лі Куан Ю у важкий час запросив для боротби проти терористів саме ізраїльських офіцерів - це майстри з "Моссаду" дійсно добре проінструктували людей Сингапуру.

Люстрація старих кадрві стала умовою виживання України як незалежної демократичної держави. Високе бойове напруження проти терористів розвіює ілюзії щодо "братської" Росії. Тим часом на розчищеному від корупції грунті краще підуть і економічні реформи. Як в повоєнних Японії та Німеччині: розгром злочинних "олігархів" відкрило шлях розвиткові цих згаданих країн.
Але на сьогодні Порошенко не відповідає завданням демократичного оновлення країни (військовий стан, відмова від люстрації та ратифікації).
    

Щодо Порошенка питань немає, "цар-то не настоящій!".  Але є питання щодо членів партії та фракції у парламенті - "Батьківщини". Усі, хто підтримував Петра Порошенка на президентських виборах - потрібно виключити і з партії і з фракції.
      І Юлія Тимошенко в черговий раз робить помилку (дозволю собі критику) - мовчить щодо дій та намірів Порошенко - як свого часу мовчала щодо Ющенка. Якщо Порошенко - це Ющенко-2 з добавкою від Януковича - то потрібно так і говорити - тимчасові невигоди потім будуть виправдані.
      Ми повинні усі мати картину зради - але не тільки військової (це похідне від політичної - не навпаки) - але і політичної: Потрібно чітко сказати, що Луценки Юрій та Ірина, Бригинець, Томенко та інші сприяли такій політиці, яка зараз проводиться Порошенком.
    
Але потрібно чітко сказати людям: "Мирний план Порошенка" існує не для врятування України, а лише тому, щоб відвести світове покарання санкціями путінської Росії.
    
Духовно близький Порошенко був міністром у Януковича у той час, коли Тимошенко катували у в'язниці. Росія Путіна та Янукович знають, що їх справжній ворог - Тимошенко.
    
Янукович звіриним чуттям відчув, що Луценко не загроза - і відпустив його. Кримінальний світ добре знає ціну людям.
    
Пропоную вибирати тих, на кого найбільше ллють бруд з боку придворної шпани - вони для забруднення вибирають найгідніших. Особливо старається відьма на мітлі.
    
Казав же Луценко, що Ахметов - наш (його, тобто) попутник. Так що Ахметов і Луценко - це попутники один одного. Це що - умова нашого мирного майбутнього - здати Україну криміналітету?  Це вже було, починаючи з 1991 року, коли  Донбас здали партократії та кримінальним злодіям. Путін хоче  зберегти ресурс кримінальних авторитетів Донбасу.
    
Станіслав Овчаренко.
3

Коментарі

анонім

115.07.14, 09:19

Овчаренко все більше нагадує Кісєльова. Хоча від Пєті Рошененка я і сам не в захвті (мяко кажучі).

    215.07.14, 19:34Відповідь на 1 від анонім

    Овчаренко все більше нагадує Кісєльова. Хоча від Пєті Рошененка я і сам не в захвті (мяко кажучі).Наведіть приклади нагадування Кісельова.

      Гість: lyo Dnepr

      315.07.14, 23:19Відповідь на 2 від utenok12

      Нашел кого спрашивать. Оно обиженное на всю голову Там клинический случай
      А что до Луцыка, то у него и янукович попутчиком, помнится, совсем недавно был

        416.07.14, 01:58Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Нашел кого спрашивать. Оно обиженное на всю голову Там клинический случай
        А что до Луцыка, то у него и янукович попутчиком, помнится, совсем недавно был
        Коли він сидів, я розмірковував - витримає чи ні? Не витримав - зламався. Юля витримала.

          Гість: lyo Dnepr

          516.07.14, 11:20Відповідь на 4 від utenok12