хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Російські диверсанти у Святогірській Лаврі Московського пархату

Протестувальників у Слов'янську прихистили у місцевому православному центрі - мер
Протестувальників у Слов янську прихистили у місцевому православному центрі - мер
Фото: АР
Православний батюшка дав притулок озброєних бойовиків у Слов'янську
Близько 150 озброєних чоловік виходили з православного центру, повідомила Штепа.

Бойовиків, які штурмували адміністративні будівлі в Слов'янську, прихистив місцевий православний центр. Про це міський голова Слов'янська Неля Штепа заявила журналістам сьогодні після наради мерів і керівників районних адміністрацій Донецької області під керівництвом губернатора Сергія Тарути.

ЗА ТЕМОЮ
В Славянске неизвестные попытались захватить аэродром


Вона розповіла, що «п'ять днів тому ось ці озброєні повстанці зібралися за містом Артемівськом у двох КамАЗах, після цього, за погодженням з нашим православним священиком отцем Віталієм, вони розмістилися у нього в православному центрі».

«Мені подзвонили жителі та повідомили, що близько 150 повністю озброєних людей вийшли з цього православного центру і до них приєдналися 300 осіб, яких запросив отець Віталій - це колишні афганці та військові, які приєдналися до цих повстанцям. Цим 300 особам повстанці дали повні повноваження і вони сьогодні, що хочуть, те і роблять в місті», - передає слова Штепи інформагентство УНІАН.

Мер також розповіла, що «сьогодні вночі чоловік їхав на роботу з Харкова e Бердянськ, його зупинили прості слов'янські хлопці які вирішили пограти «у війнушку», які вирішили, що вони головні в цьому житті, - зупинили, почали "шмонати" машину, чоловік їм чинив опір, вони його впритул розстріляли». За словами Штепи сьогодні цей чоловік «у тяжкому стані, у нього прострелені ноги, руки, тулуб, і ми робимо йому операцію за операцією, щоб його врятувати».

Також повідомляється, що так званий центр російських диверсантів розташовувався у Святогірській Свято-Успенській Лаврі Московського патріархату УПЦ Донецької Єпархії.

2

Коментарі