Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Методичка по утворенню територіальної громади

Римма Белоцерковская
Методичка
по утворенню територіальної громади

Які законодавчі акти необхідно прочитати:
Конституція України
Європейська хартія місцеве самоврядування 
Положення про порядок проведення загальниз зборів 
1.Встановлюємо відсутність або наявність конституційного власника: місцевого 
бюджету, аріхвних документів. Документів на право власності на землю териоріальної
громади адмінстративно- територіальної одиниці. Запити на наявність чи відсутність конституційного власника тер громади села,селища, міста, району в місті з районним поділом.
1.1.Запит до обласного Міністерства юстиції про наявність теритоіалної громади ст. 142,143 Конституцї України ( вивчити )
1.2.Запит на отриманняя витягу з держ.реєстру про реєстрацію юридичних і фізичних осіб підприємців про відсутність чи наявність територіальної громади.

1.4. Запит до місцеврї ради про її засновників та розпорядчий документ про заснування місцевої Ради. (Протокол загальних зборів засновника територіальної громади власника) ( ст 142,143, Конституції України, ст 80.83 Земельного Кодексу України) Встановлюємо відсутність місцевого бюджету власності територіальної громади,відустносПрактиктю перевірено по всій території України місцевий бюджет, документи права власності на землю відсутні 
1.5. Запит в ЦВК (або до місцевого державного реєстра виборців)
1.6. Зясовуємо наявність ЄДРПУО державних органів влади ( місцевої ради, управління песнійного фонду, податкової, державної виконавчої служби, пркуратури, міліції,суду, державної казначейської служби) Поянення: відбулась підміна конституційного власника держави
1.7. У випадку відсутності місцевого бюджету, архіву подаємо заяву про їх утворенняю

Крок 2. Інформуємо про початок утворення великої територіальної громади - власника держави з назвою Унітарна Республіка Україна громадян з кола особистої довіри, кола своїх рідних і друзів з усіх регіонів України. (Як зясувалось через громадську експертизу ми з вами 18 років тому не оформили на себе, як громадян згідно Конституції України національне багатсво (землю, надра, промисловий і економічний потенціал), адже земля належить людині по праву народження.(Біблія Буття 1.28) Кожен громадянин згідно Конституції є рівноправним співвласником землі, всього, що її навповнює і надбання попередніх поколінь. ( Конституція ст.13,14 і 143) Кожен громадянин згідно Конституції України відповідає за свою землю перед Богом, нащадками і співвласниками та отримує з неї прибуток.( Конституція України, Приамбула, ст. 1) Оформившись власниками національного багатства, ми отримуємо свободу, захист і контроль над органами влади, над виборами, над своєю власністю. 

Крок 3. Розяснювальна робота з громадянами членами територіальної громади окремої адмінітсративно — территоріальної одиниці ( села, селища, района, міста, района в містах з районним поділом
3.1 Знаходимо ( визначаємо) актуальну для територіальної громади проблему( розпаювання землі, незаконний видоботок, відсутність газу, води,)
3,2 Проводимо зустрічі з людьми і показуємо як вирішується актуальна проблема через офромлення права власності на частку національного багатсва в адміністративно територіальній одиниці та оформлення рееєстру власників громадян власників національного багатства в України 
3.3 Збераємо підиси інформаційним листом...

Крок4. Утворення теріторіальной громади-власника
4.1 Приготувати і попередньо обговорити статут територіальної громади-власника 
4.2. Проводим загальні збори , як тільки є кількості 50% + 1 жителів, на цих загальних зборах має бути прийнято рішення: про створення територіальної громади-власника ,як юридичної особи публічного права власності за статутом територіальної громади, порядок безпосереднього управління майном територіальної громади , утворення власних внутрішніх органів влади територіальної громади , про люстрацію чиновників, заснування реєстрів власників , власності , реєстру органів утворених територіальною громадою, архіву власності територіальної громади ,відкриття рахунків місцевого бюджету власності територіальної громади, про прийняття процедури висування і відзиву депутатів і головної посадової особи, про отримання печатки юридичної особи публічного права власності територіальноїгромади , відкриття рахунків територіальної громади-власника , про обрання керівних органів громади про що кладається протокол загальних зборів.. Статус та тип керівних органів регламентується малою конституцією громади – статутом. Взаємодія з органом місцевого самоврядування визначається Конституцією України, Хартією про місцеве самоврядування, статутом, іншими законодавчими актами, що не суперечать Конституції України .
Виносим рішення ПРЯМОЇ дії обовязкове до виконання з будьяких питаннь, що віднесені до повноваженнь ВЛАСНИКА,.
4.3 Виготовлення печатки відкриття рахункив, починаємо працювати через орган місцевого самоврядування, за законом «Про місцеве самоврядування»,і всі інші органи державної влади працюють за законами країни.
1

Коментарі

110.02.14, 15:12

отлично! обдумываю.

    Гість: Sova13

    213.02.14, 20:41

    Вопрос (из Жванецкого) :
    Если работать - когда этим заниматься?
    Если не работать - на что жить?

      313.02.14, 22:23Відповідь на 2 від Гість: Sova13

      А ви впевнені, що у вас буде де працювати? Якщо нічого не змінимо, то не буде не тільки де працювати, а й жити.

        Гість: Sova13

        413.02.14, 23:20Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        На Україні зараз ніхто ні в чому не може бути впевнений.
        Але, і організацію суспільства, в якому не було б експлуатації людини людиною ніхто не пропонує. Навіть знаменитий клич пригноблених - "Пролетарі всіх країн - єднайтеся!" в Україні не в ходу. Мабуть кожен українець потай сподівається завтра стати паном і знущатися над собі подібними.

          513.02.14, 23:23Відповідь на 4 від Гість: Sova13

          На Росії теж ніхто ні в чому не має впевненості, а про територіальні громади їм взагалі доводиться тільки мріяти.

            Гість: Sova13

            614.02.14, 00:01Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Звичайно, Росія - не виняток. Там теж розгнузданий капіталізм.

              714.02.14, 08:22Відповідь на 6 від Гість: Sova13

              Капіталізм, це поняття відносне. Головне, що в України була можливість жити за новою схемою з 1996 року, коли була прийнята українська Конституція, але ми нею не скористалися. Кучма зробив конституційний переворот. Вніс "Перехідні положення" до Конституції, які прямо суперечать самій Конституції. І ми, громадяни, це мовчки проковтнули. І тільки зараз зрозуміли, що нас обікрали. Забрали у громадян все національне багатство.

                Гість: Sova13

                814.02.14, 19:04Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Здається, Ви на хліб заробляєте не тяжкою працею, а то не казали б, що "капіталізм - це поняття відносне".

                  914.02.14, 19:07Відповідь на 8 від Гість: Sova13

                  Я живу в селі. Якщо це можна назвати легкою працею...

                    Гість: Sova13

                    1014.02.14, 19:59Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Я про працю і казав, а не про місце проживання. На селі зараз теж чи мало "современных латифундистов" залюбки експлуатуючих своїх односельчан.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна