Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Що зруйнувало наш реальний спротив бандюковичам ?

З першого разу, коли я почув в якомусь репортажі зомбоящика з майдану про "провокатор", мені було якось не по собі.                                       Не було розуміння та сприйняття, а чому саме "провокатор" ? А між іншим в цьому щось є.   

От тільки що, після чергового волання Руслани під Святошинським судом про "провокатор" до мене дійшло: 

Найдієвішим методом протидії нашій народній революції від влади, було це клеймо -  "провокатор". 

Вперше із "провокатор" ще носився 1 грудня Петрик Порошенко, який якимось дивом опинився на трахторі посеред Банкової, та геройськи своїм тільцем припиняв ці "провокації". Чому ? Навіщо ?

А потім понеслося та поїхало. Кругом та навкруги - "провокатор, провокатор, провокатор"... 
Згадую: хлопець розбив шибу в Київраді, одразу - "провокатор"! І показують його бідолашного по тб і інтернету...А потім всі самі пішли туди та вже геройськи боронили ту раду. А з хлопця хоч би зняли  те клеймо. 
Кажу про себе. Якби я був 1 грудня в Києві, то  був би за їхніми критеріями найпершим "провокатором".
Ось цей ярлик "провокатор" - це те, що зруйнувало наш реальний спротив владі бандюковичів.                                                             Це те, що остаточно розв'язало руки владі бандюковичів та надало їм сміливості та цинізму. Вся наша бездіяльність списувалась на "провокатор". Це ж так зручно ! А головне - цього і хотіла та нав'язала нам влада бандюковичів.
5

Коментарі