хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Всім, хто може бути причепним до насилля над мирними громадянами


Так склалося моє життя, що маючи 6 років, я вже добре читав і був записаний в бібліотеці. З тих давніх часів моє життя ні на короткий період не протікає без книги. Книги мене виховали, з них я почерпнув все, що в моєму житті було позитивного. Свої життєві поступки я привик порівнювати з життям героїв романів. В даний час читаю У. Черчіля "Друга світова війна". Як завжди шукаю актуальність написаного видатними людьми для сьогодення українців. Давайте прочитаємо витяг з листа У. Черчіля : 


«Таким образом, немцы, которые принимают участие в массовых расстрелах итальянских офицеров или в казнях французских, нидерландских, бельгийских и норвежских заложников или критских крестьян, или же те, которые принимали участие в истреблении, которому был подвергнут народ Польши, или в истреблении населения на территориях Советских Республик, которые ныне очищаются от врага, должны знать, что они, независимо от расходов, будут отправлены обратно в те места, где ими были совершены преступления, и будут судимы теми народами, над которыми они совершали насилия»

Думаю, що багато правоохоронців, які  сьогодні вже здійснили, або можуть бути причепними до насилля над мирними українськими громадянами, мають задуматися. Це відноситься до всіх правоохоронців, а особливо суддів!


12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

111.01.14, 18:52

Мусоров пугают людьми. Их натаскивают (натравливают) на людей

    212.01.14, 20:30

    усе не минеться ..... АЗ ВОЗДАМ ....

      322.01.14, 22:48

      Мусор і ніщо не треба пояснювати.

        Гість: LUBIMAJЯ

        423.08.14, 16:28

        "Думаю, що багато правоохоронців, які сьогодні вже здійснили, або можуть бути причепними до насилля над мирними українськими громадянами, мають задуматися. Це відноситься до всіх правоохоронців, а особливо суддів."

        Так актуально.