Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Звільнити Тимошенко

Політики Євросоюзу направили Януковичу вимогу звільнити Тимошенко 
Політики восьми країн Європейського союзу від Європейської народної партії оприлюднили та підписали текст резолюції щодо ситуації в Україні й саміту «Східного партнерства», а також звернулася до президента Віктора Януковича з вимогою негайно звільнити колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко. Про це на прес-конференції заявив голова ВМГО «Батьківщина молода» Іван Крулько, передає кореспондент НБН.


«Ми підписали листа Віктору Януковичу, президенту України, і разом з резолюцією передамо в Адміністрацію президента. Ми сподіваємося, що ці резолюції та цей лист не залишаться без уваги президента, і ми отримаємо не просто відповідь, а побачимо чіткі дії, а саме виконання всіх тих вимог з порядку денного для Асоціації, ключове з яких це звільнення Тимошенко», — сказав пан Крулько.

Рада президентів молоді Європейської народної партії (YEPP) під час засідання в Бухаресті затвердила дві резолюції, які були підписані представниками молодіжних партій Ірландії, Польщі, Румунії, Угорщини, Бельгії, Іспанії, Швеції, Нідерландів.

Як повідомляв НБН, місія Європейського парламенту у складі екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського запропонувала компроміс у питанні Юлії Тимошенко. Екс-прем'єра пропонують умовно-достроково звільнити з в'язниці. У той же час Юлія Тимошенко повинна виплатити штраф у розмірі близько $200 млн і позбутися цивільних прав на три роки.

4 жовтня Олександр Кваснєвський і Пет Кокс передали президенту України Віктору Януковичу клопотання про помилування Юлії Тимошенко.

7 жовтня уряд Німеччини заявив про те, що готовий у найкоротші терміни вирішити питання з лікуванням Юлії Тимошенко у ФРН.

11 жовтня президент Віктор Янукович пообіцяв комісару Євросоюзу з питань розширення Штефану Фюле скоріше вирішити «болюче питання» Юлії Тимошенко.

17 жовтня народний депутат (Партія регіонів) Володимир Олійник заявив, що питання зі звільненням екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко може бути вирішене під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі та навіть після нього.
4

Коментарі