хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Тимошенко про долю україножера маркова

Тимошенко вважає Маркова початком кінця Януковича
Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що Партія регіонів після позбавлення мандата депутата від ПР Ігоря Маркова почне розпадатись. Про це вона написала у відкритому листі до президента Віктора Януковича, який є у розпорядженні "Української правди".

"Учора в Україні був День Політичного Бабака. Увесь політикум України в останні тижні чекав цього Дня, щоб зрозуміти: витягне Віктор Федорович свого непокірного депутата Ігоря Маркова із Верховної Ради чи ні", - пише Тимошенко, додаючи, що  Маркова із парламенту витягнули "грубо та вкрай антиконституційно".

На переконання політика, "членам політичної команди Партії регіонів 12 вересня прищепили смертельний вірус страху".

"Тепер усі вони будуть боятися свого лідера більше, ніж опозицію, і, як наслідок, не будуть з повною віддачею працювати на перемогу Януковича в 2015 році ні на Сході, ні на Заході. З цього моменту кожен з них почне таємно шукати собі місце в інших політичних групах", - вважає Тимошенко.

"Тепер уся їх тіньова корупція та політична ницість більше не будуть таємницею для України та світу. У правлячій партії з моменту наруги над своїм соратником розпочнуться достатньо інтенсивні процеси розпаду. Ігор Марков - це початок кінця партії Януковича", - відзначає  опозиціонер.

На переконанння Тимошенко, "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в президенти, а це вже початок кінця самого Януковича".

Водночас Тимошенко наголошує на неприпустимості перемоги Януковича на виборах 2015 року.

Політик вважає, що навіть після підписання Угоди про асоціацію Віктор Янукович "буде продовжувати будувати первіснообщинний лад". 

"Усі так звані європейські закони, які зараз з таким напруженням приймаються, на жаль, нічого не змінять у житті українців та будуть носити виключно фасадний характер. Нічого в Україні відносно європейських цінностей не зміниться і після підписання Угоди про асоціацію, бо Віктор Федорович буде продовжувати будувати первіснообщинний лад, не зважаючи на угоду…Якщо ми хочемо приживити в Україні європейські цінності, а не просто підписати ритуальні документи, в 2015 році треба міняти первісного вождя", - додала екс-прем'єр.

Як відомо, 12 вересня  Вищий адміністративний суд зобов'язав Центральну виборчу комісію позбавити депутатського мандата депутата Ради від Партії регіонів Ігоря Маркова, задовольнивши позов екс-депутата Юрій Кармазін. Адвокати Маркова мають намір оскаржити рішення ВАСУ в Європейському суді з прав людини.

У партії «Батьківщина» заявили, що рішення ВАСУ є свідченням знищення парламентаризму в Україні.  

На думку політологів, після позбавлення Маркова мандата представники фракції Партії регіонів обережніше відстоюватимуть свою позицію

9

Коментарі

113.09.13, 20:33

Міркую. що пані Тимошенко боїться: після вступу до ЄС про неї всі забудуть

    213.09.13, 20:42Відповідь на 1 від М_Ірина

    пані Тимошенко ніколи не була патріотом України.

      313.09.13, 20:57Відповідь на 2 від Характерник+

      Вона була й є патріотом власної карєри й гаманця.
      Тепер зможуть обійтися без неї

        413.09.13, 23:24Відповідь на 3 від М_Ірина

        Вона була й є патріотом власної карєри й гаманця.
        Тепер зможуть обійтися без неї

          анонім

          514.09.13, 10:19

          От якби пані Тимошенко ще й згадала про свою участь в долі Маркова і його "Родіни".