хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Осквернение храмов янычарами

"Это осквернение, после такого надо читать чин освящения храма", - скандально известный наместник Лавры о визите Януковича
Наместник уточнил, что претензии у него – только к охране, а не к самому Януковичу.
Наместник Киево-Печерской Лавры и депутат Киевсовета от Партии регионов митрополит Павел ( Лебедь) выразил возмущения действиями охраны президента Виктора Януковича*, которая под предлогом безопасности накануне молебнов с участием главы государства обыскивает храмы с собаками.

Об этом рассказал наместник Киево-Печерской лавры митрополит Вышгородский и Чернобыльский Павел в интервью изданию «Известия в Украине», передает Цензор.НЕТ.

"Мы дожились до того, что охрана в храм заходит с собаками. Якобы так они обеспечивают безопасность. Сколько я наслушался от народа по этому поводу! Мы совершаем Таинство Причащения, а собака - возле Престола. Это ж осквернение, после такого надо читать чин освящения храма. А служивые этого не понимают. Президент стоит спокойно, молится, а вокруг него бесконечные разговоры по рациям, когда молчать должна "всякая плоть человеча", - сказал архиерей.
19

Коментарі

113.07.13, 20:40

Межигірськго козла на палю

    214.07.13, 00:26

    Попи образились що не совєтується з ними і мзду недає, показуха ж скінчилась.

      Гість: ЛемБой

      314.07.13, 01:55

      Всі молитви -це показне. Якби він мав якесь поняття,сам би цих з собаками погнав. А так він хоче себе показати ніби віруючим. Вистарчить згадати Азарова в шапці під час Богослужіння.

        414.07.13, 17:18

        А головний прикол у тому, що без освячення (та й то архієрейського) у ті храми немає сенсу ходити, бо благодать Божа там відсутня. І робиться це навмисно, щоб позбавити храм тієї благодаті. Інакше "воно" туди зайти не зможе, або знепритомніє чи то здохне. А у спаплюженому приміщенні він себе почуває, як вдома. Це все одно, що піти до сересерівського клубу лузгати насіння.
        Коли у гундяя було 65-ліття, у храмі перебував пояс Богородиці . Після служби Гундяй намагався підійти до нього і рухнув на підлогу . Богородиця не дозволила доторкнутись до святині. А тепер уявіть, як у благодатному б храмі рухнула б ця яничарська туша.

          514.07.13, 21:18

          зек своєю присутністю оскверняє все і собаки тут ні до чого .

            Гість: lyo Dnepr

            614.07.13, 21:18

            Он оскверняет всю Украину

              714.07.13, 21:26Відповідь на 5 від stepan

              100% Вони ж не можуть так відверто сказати

                814.07.13, 21:44Відповідь на 7 від Strannik777

                100% Вони ж не можуть так відверто сказатиМоже й так

                  Гість: NeManul

                  914.07.13, 22:08Відповідь на 3 від Гість: ЛемБой

                  Всі молитви -це показне. Якби він мав якесь поняття,сам би цих з собаками погнав. А так він хоче себе показати ніби віруючим. Вистарчить згадати Азарова в шапці під час Богослужіння.