хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Перевибори на 5 округах

ЦВК вимагає повторних виборів у п'яти округах

Провести повторні вибори у п'яти одномандатних округах - таку постанову ухвалила Центральна виборча комісія. Там зараз перебуває кореспондентка 5-ого каналу Наталія Жижко.

Володимир Шаповал, голова ЦВК: "За результатами перевірок, викладених у зверненнях, поданих до Центральної виборчої комісії фактів, вбачається неможливим достовірно встановити результати волевиявлення виборців щодо обрання народних депутатів України в частині одномандатних виборчих округів. Вибори у вказаних одномандатних виборчих округах проведені без дотримання передбачених Конституцією України та законом принципів і засад виборчого процесу".

Жанна Усенко-Чорна, заступник голови ЦВК: "Це тільки початок і я переконана, що ми повинні продовжити, починаючи з 11-го округу, 14-го, 20-го, 90-го і так далі. Таких округів в україні ще досить чимало і питання, я думаю, сьогодні є абсолютно не закритим. Центральна виборча комісія тільки почала".










5

Коментарі

16.11.12, 07:32

Здається від Жанни буде більше користі, ніж від всіх разом взятих "лідерів" опозиції, які на вчора не мали жодного плану дій.

    анонім

    26.11.12, 07:44

    Закону мало дотримувалися -- в усякому випадку в 141-му та 143-му округах анали творили беспрєдєл. Переконаний, так було в більшості округів, особливо на Півдні та Сході.

      36.11.12, 09:41Відповідь на 2 від анонім

      Пройшла інформація, що риги почали тотальну фальсифікацію, коли "краснож..пі" коми загадали за "коаліцію" $300млн.
      Отже, риги вирішили створити більшість своїми силами "стабільних" членів.