хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Сьогодні про головне від 05.10.2012

Букмекери всього світу ставлять ставки на лауреатів Нобелівської премії миру.  Серед кандидатів є Юлія Тимошенко. Вона посіла третє місце за оцінками букмекерів. Раніше премія присуджувалась Мартіну Лютеру Кінгу (1964 р.),  Михайло Горбачов (1990 р.), Нельсон Мандела (1993 р.), Кафі Аннан (2001 р.), Джиммі Картер (2002 р.), Барак Обама (2009 р.)
На скільки справедливим є рішення висунення кандидатури Тимошенко говорять у  програмі "Сьогодні про головне" на ТВі заступник керівника штабу ОО "Батьківщина" Андрій Пишний, представник партії "Удар" Ірина Геращенко та політолог Євген Копитко.
Український парламент прийняв за основу законопроект, який в рамках захисту права дітей на безпечний інформаційний простір встановлює кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму. Правозахисники говорять, що цей закон приведе до дискримінації і Україна порушить свої зобов'язання перед світом.


5

Коментарі

Гість: Світанок

18.10.12, 13:47

Дякую за відео. Цікава інформація, особливо у частині дутих рейтингів ПР, які так вперто проштовхував пан Копатько, та це його цвірінчання ще раз підтверджує тезу про те, що ті рейтинги дуті. Що ж відносно номінантів на Нобелівську премію - то всі названі особи достойні того звання, хоча звісно хотілося б, щоби ним стала Юлія Тимошенко.