хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Hyundai приїхали, а відповідати хто буде ?

Україна більше не буде закуповувати поїзди Hyundai, а буде купувати поїзди виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ). Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в четвер, фактично добровільно признавшись у значній розтраті коштів. Таким чином голова уряду поставив крапку в питанні закупівлі десяти корейських поїздів, які обійшлися Україні сумарно в $307 млн. (1 поїзд = $30 млн.) 

Цікаво коли суд поставить крапку в допущеній службовій халатності та значних матеріальних розтратах умисно завданих Державі Україна групою посадових осіб згідно ч. 3 ст. 365 КК України при зловживанні владою  і перевищенні  службових повноважень ?

* Якщо Тимошенко покарана за купівлю 1000 авто по 12.5тис. € за шт. (нижче ринкової на декілька тис. €), то як покарати азарова за купівлю одного непридатного поїзда вартістю $30 млн.шт. чи колесникова за покупку 20 швидких за $1 млн.шт.

Смертна кара скасована, що може суттєво завадити адекватності покарання.


0%, 0 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів

94%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

121.08.12, 13:14

Тримаймо порох сухим друзі, скоро може знадобитись.

    Гість: Отец Онуфрий

    221.08.12, 14:20

    Безусловно, те кто со злоумышлением наносит порчу и вред железнодорожным путям и поездам должны быть пойманы и понести наказание за содеянное.
    Николай Янович муж державный, известный благочестием и радением о нуждах народа не может быть тому причастным. Он воистину принимает решения достойные мудрости соломоновой : использовать надлежит поезда изготавлимаемые в странах славянских.

      321.08.12, 14:26Відповідь на 2 від Гість: Отец Онуфрий

      Безусловно, те кто со злоумышлением наносит порчу и вред железнодорожным путям и поездам должны быть пойманы и понести наказание за содеянное.
      Николай Янович муж державный, известный благочестием и радением о нуждах народа не может быть тому причастным. Он воистину принимает решения достойные мудрости соломоновой : использовать надлежит поезда изготавлимаемые в странах славянских.
      Тимошенко також муж державный, известный благочестием и радением о нуждах народа и спасающая от хвори сельськое население не может быть тому причастна, по что сидит мученица праведная ? По что тиран януковичь преследует ее ?

        421.08.12, 18:14

        Hyundai - нормальні потяги з одною вадою, вони не придатні до наших з\д.
        З мисленням та рівнем освіти нашої влади зрозуміло, що вони цього і знати не могли, але незнання не знімає відповідальності за злочин, тобто витрату коштів д\б. Зрозуміло, що відкат був не малий.
        Голосувалка не вірна.
        Hyundai це злочин, а не службова недбалість.
        Термін - пожиттєво.

          521.08.12, 19:25Відповідь на 4 від helsan

          Ти забув ще вартість квитка в 6 раз більшу, я люблю наші нічні поїзди, в купе затишно й спокійно, трохи підняти рівень комфорту цих поїздів, їх економічність (завдяки сучасним технологіям, а не 600 літрів дизеля на 100км.), культуру провідників, і мені по барабану що він їде 8-12 годин в ночі, бо я сплю, гниди поверніть ціни й поїзди, піндоси довбані, ПРасти окуївші !!!!
          (не втримався)

            621.08.12, 19:46Відповідь на 5 від stepan

            Ти забув ще вартість квитка в 6 раз більшу, я люблю наші нічні поїзди, в купе затишно й спокійно, трохи підняти рівень комфорту цих поїздів, їх економічність (завдяки сучасним технологіям, а не 600 літрів дизеля на 100км.), культуру провідників, і мені по барабану що він їде 8-12 годин в ночі, бо я сплю, гниди поверніть ціни й поїзди, піндоси довбані, ПРасти окуївші !!
            (не втримався)
            Степан, Ви уважно прочитали мій кам.?
            Я не підтримую ввезення і введеня Hyundai на наших з\д, бо це абсурд не впершу чергу з технічнох точки зору і говорить про невігластво нашої влади на всіх рівнях плюс "відмиття" грошей.
            Стосовно зняття багатьох потягів з розкладу, то тут закладена схема банкрутства з\д з подальшою її приватизацією.

            Не повернуть. А після виборів приватизують, якщо не...

              722.08.12, 08:45Відповідь на 6 від helsan

              Та прочитав і зрозумів, я просто добавив а не заперечував, і звичайно емоції пруть, ПРасти мля!!!! (перехід на койне, зумовлений браком слів Українською мовою що асоціюються з ПРастами)

                822.08.12, 09:39

                Пропоную в "Хуйньдавози" посадити "Цвіль нації" - Януковоща, Хазарова, Колєснікова, Калєснічєнка, Табачніка, Мартинюка і ще 1000 комуняк і региАналів- зрадників Української Держави і просто втопити в Чорному морі!

                  анонім

                  922.08.12, 09:58

                  Друже, хіба тільки Хюндай? Ця влада вже "напрацювала" аби бути розстріляною без суду і слідства. І то -- розстріл це ще благо для них. Я б їх на палі порозсаджував по містах і майданах.

                    анонім

                    1022.08.12, 10:01Відповідь на 8 від ЧарКес

                    Пропоную в "Хуйньдавози" посадити "Цвіль нації" - Януковоща, Хазарова, Колєснікова, Калєснічєнка, Табачніка, Мартинюка і ще 1000 комуняк і региАналів- зрадників Української Держави і просто втопити в Чорному морі!Це дуже просто і гумано! Краще посадити їх до Хюндаю, заварити двері і спостерігати, як вони один одного жерти будуть. Останього, який лишиться, посадити на ланцюг і тримати на випадок появи нових аналів. Тоді випускати, аби він і їх зжер!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна