хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Веб-камери - черговий обман виборця

Веб-камери відеоспостереження на виборчих дільницях - викинуті гроші на вітер, переконані в Комітеті виборців України. Веб-камери через їхні технічні характеристики не зможуть зафіксувати фальсифікацій на виборчих округах. А в ситуації, коли загальний бюджет виборів складає мільярд 200 мільйонів гривень, додатково виділяти ще мільярд на камери - безглуздо.
7

Коментарі

16.07.12, 12:51

Кожному ПиРиасту по камері-ото булоб счастя для України!!!

    26.07.12, 16:37

    На тих виборах нам доводилося самим купувати навіть канцтовари, бо не було фінансування. А тепер такі величезні гроші будуть викидатися на вітер. І що можна на них побачити?

      36.07.12, 21:54

      Не скажу нічого нового, коли це просто чергове одурманювання людей, бо фальсифікації відбуваються на шляху від виборчої дільниці (ВД) до територіальної виборчої комісії. Дійсні протоколи, що їх бачили спостерігачі на ВД, рвуть і викидають, а привозять нові з потрібними цифрами. Підписи членів комісії оригінальні тому, що таким чином сформували комісію. Вони підписують безліч порожніх бланків протоколів. Члени комісії ВД це як правило вчителі, бібліотекарі та інші дуже залежні люди, як провило ретельно підібрані з точки зору керованості. Їх навіть не купують як голів та секретарів комісій ВД, якщо вони не з ПР чи КПУ, їм просто погрожують звільненням.

        анонім

        47.07.12, 10:18

        А чому "гроші викинуті на вітер"? Вони так ладненько осядуть в кишені якось молодшого Овоща. Непоганий гешефт. А чі буде від них користь, то вже не важливо -- аби овощенятко було задоволено. А для того, аби не було фальсифікацій потрібна усього одна дрібничка -- треба не фальшувати вибори, проводити їх справедливо. А без цього ніякі камери не допоможуть.