хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Януковичу треба думати, як жити після приходу до влади Тимошенко

Роман Безсмертний, 46 років, політик. Народився в селі Мотижне Макарівського району Київської області. Батько Петро Кирилович – землевпорядник сільради, мати Ольга Дем'янівна – молодша медсестра дільничної лікарні. Навчався на історичному факультеті Київського педагогічного інституту імені Максима Горького, служив у армії, працював учителем історії в Бородянській середній школі №2. 1994 року вперше обраний до парламенту по Макарівському виборчому округу. Народний депутат з другого по п'яте скликань. За президентства Леоніда Кучми був його постійним представником у Верховній Раді. Очолював виборчий штаб Віктора Ющенка на президентських виборах 2004 року. Працював віце-прем'єром, заступником голови Секретаріату президента. З лютого 2010-го по червень 2011 року – посол України в Білорусі. Одружений. Із дружиною Тетяною виховують доньку Лілію

Чому в Україні склалася ситуація, що в другий тур президентських виборів позаторік вийшли Юлія Тимошенко та Віктор Янукович?

– Мене часто запитують: чи можу я стати президентом? Відповідаю: можете, але треба зробити це своєю метою і працювати. Спросоння ніхто не потрапляє у другий тур президентських виборів. Це – результат ­цілеспрямованої й тривалої попередньої роботи. Якщо подивимося на шлях ­Тимо­шенко й Януковича, то довше за них до цієї мети ніхто не йшов.

Я вперше почув прізвище Тимошенко 1995 року. 1997­го вона з'явилась у Верховній Раді. Тоді це була людина далека від політики. Під час першої нашої зустрічі вона жодного слова не могла сказати українською. Але працювала над собою і наближала свою мету. Шляхи Господні незбагненні. Для нас це дивно, бо ми зневіри­лися в Богові й собі, тому не вміємо вірити в те, що робимо. Але є ті, хто вірить – і вони перемагають. Зневірені в собі кажуть, що їм поталанило чи у них така доля. Ні. ­Тимо­шенко та Янукович не опускали голови, коли їх били, не кидали все й не тікали за кордон. Вони вперто прямували до мети і вставали рівно стільки разів, скільки ­падали. Тому коли кажуть, що Тимошенко не стане президентом ­ніколи – я цьому не дуже вірю.

Але зараз вона ув'язнена.

– Так. І я вірю, що Янукович хоче, щоб вона там залишилася назавжди. Але обставини можуть бути сильніші за його волю. Зараз усі добре розуміють, що за цією справою стоїть не генеральний прокурор, не окремий суддя, а саме Віктор Федорович. ­Можливо, перед інавгурацією президента Тимошенко всі політологи говоритимуть в один голос: ув'язнення допомогло їй. Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко. Буде це через одну каденцію чи дві – неважливо.

Як Янукович міг прийняти таке рішення?

– Це емоційне рішення. Мислення Януковича було приблизно таке: "Ні Кучма, ні Ющенко, які "працювали" з Тимошенко, не змогли її зупинити, то що залишається мені?" Після цього в нього виринуло логічне припущення: "Посадити". ­Віктор Федорович вирішив так вивести її з прямої боротьби. Але Тимошенко і зараз працює над тим, щоб стати президентом.

Ви говорили про обставини. Хто їх ­створює?

– Суспільство.

7

Коментарі

117.06.12, 11:00

Кличко точно зайде в парламент зі своєю фракцією. Цілком можливо,
Королевська та Гриценко – також. Їхні шанси дуже високі, бо з української політики вибули багато людей, які прийшли туди в 1990­х, і часто це були не найгірші люди – Вадим Гетьман, Олександр Ємець, Михайло Сирота

жахливі прогнози

    217.06.12, 11:01

    Об'єктивна оцінка.

      317.06.12, 11:22Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Але жахлива( Кличко і не дай Бог крольковська)! мені більш подобається Гриценко(суб'єктивна оцінка).

        417.06.12, 11:51Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

        Маємо те, що маємо.

          517.06.12, 12:15Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          Так!!!

            617.06.12, 17:47

            А Гетьмана і Ємця - вбили.

              717.06.12, 17:48Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

              Гриценко - слабак і демагог. Запамятайте мої слова.

                817.06.12, 17:55Відповідь на 7 від ab absurdo

                Спокійно! Я його з тих троїх виділив!

                  918.06.12, 07:14

                  От іще рейтинги останні. Не знаю наскільки можна їм довіряти
                  http://www.slideshare.net/Ratinggroup/2012-13018481

                    1018.06.12, 23:22Відповідь на 6 від ab absurdo

                    У меня такое впечатление, что Гриценко и не очень рвется во власть. Там, скорее, амбиции Мостовой. Я ошибаюсь? Но , во всяком случае, он производит впечатление приличного человека.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна