хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

У Чернівецькій області розстріляли депутатів від "Фронту змін"

В результаті нападу невідомих у місті Вашківці Чернівецької області отримали поранення двоє депутатів місцевих рад від партії "Фронт змін", їх приятель загинув.

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", депутат Вижницької райради

Віталій Гарас разом із братом, депутатом Вашківецької міськради Юрієм Гарасем, приятелем Романом Ставчанським та іншими жителями міста дивилися футбольний матч на другому поверсі приміщення універмагу в місті Вашківці.

Близько 21.30 кілька молодих людей із травматичною та газовою зброєю

вбігли до приміщення й відкрили вогонь по Віталію, Юрію та їхньому приятелю. В результаті отриманих травм, несумісних із життям, Роман Ставчанський загинув.

Міліція прибула на місце оперативно, але нападникам вдалося втекти.

Віталій Гарас отримав три поранення. Йому зроблено операцію. Юрія Гараса із складним пораненням перевозять в обласну лікарню.

Від газової зброї постраждали також люди, які перебували в тому ж приміщенні.

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк звернувся до генерального прокурора з вимогою взяти на контроль розслідування справи. http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/16/6966841/ *** Не зайве нагадати, що минулого року був застрелений у власному домі депутат Хмельницької облради від БЮТу Адам Яхієв, який був власником консервного заводу. http://job-sbu.org/ubiystvo-v-zhovtnevom-biznes-ili-politika.html

8

Коментарі

Гість: kiralex

116.06.12, 17:40

Спорим, не найдут. А если найдут, то получат условные сроки, т.к. "безусловно, это не носит никаких признаков политической расправы", - скажет пшонкинский шестерка.

    Гість: заблокований

    216.06.12, 17:49Відповідь на 1 від Гість: kiralex

    Спорим, не найдут. А если найдут, то получат условные сроки, т.к. "безусловно, это не носит никаких признаков политической расправы", - скажет пшонкинский шестерка.спорим !!! - не найдуть, а якщо на "контроль" візьме ГЕН прокурора - то 100% не знайдуть!!! .
    А ГЕН прокурора це "тіпа смотрящій щоб не знайшли"!

      Гість: lyo Dnepr

      316.06.12, 17:56

      Генеральный прокурор будет защищать бандитов и обвинять пострадавших. Как это у них теперь заведено

        416.06.12, 17:56

          анонім

          516.06.12, 18:03

          У міліції підкреслили, що особи зловмисників встановлені. Вживаються заходи з їх затримання. http://expres.ua/news/2012/06/16/68275

            Гість: kiralex

            616.06.12, 18:04Відповідь на 2 від Гість: заблокований

            Не-не, иногда наоборот, находят то, чего и в природе быть не могло.Причем объявляют раньше, чем нашлии. Т.е. алгоритм там простой - веджитейбл высказывает пожелание, описывает, чтобы оно хотело увидеть в финале. Потом АП рисует фабулу, которая мгновенно озвучивается. пшонко мгновенно конспектирует и псов-шестерок своих спускает с цепи с командой "ФАС! Фабриковать!". Вероятно выдает часть тяжелых наркотиков в качестве допинга - и понеслась! Те, ковыряясь попеременно пальцами в носах и задницах, выковыривают свои извращеннские фантазии. И подшивают в дело! И сразу пишут приговор. Вуаля - имеем очередного "нипалитическава а угаловнава преступнека", которого заказчик потом очень жалеет перед телекамерой, но, увы, помочь никак не может, да... Как это бл"№;%во надоело! Когда уже калаши дадут?

              Гість: заблокований

              716.06.12, 18:37Відповідь на 6 від Гість: kiralex

              ....або точно так, або ще по іншому сценарію діють, лиш би посадити. Зараз це не проблема, була б людина а стаття знайдеться, і суд гуманний посадить, і пенітенціарна контора прийме і всі пошкодують - а людина сидить... Мене дивує інше: чому прихильники тимохи (назвемо їх так), не здійснять переворот в країні? Без деталей, чому?Питання не в калаші (пацани ж його знайшли для розстрілу і тут знайдеться) а на кого направляти? кого від кого захищати?це як у Змія Горинича - одну голову відрубав нова виросте а, не дай Бог і дві! Я з20-ть років спостерігаю так звану правоохоронну систему і скажу одне: з часом вона стає все більш корумпованою, на сьогодні корупція тотальна, цинічною і брутальною по відношенню для людей яких вона як захист.Держава втратила покладені на неї функції держави,її нема.

                816.06.12, 19:14

                Расчищають путь "доброй фее"- Королевской. Все только начинается. Чем ближе віборі, те будет больше трупов. Спасибо жителям....

                  916.06.12, 20:34Відповідь на 8 від VChmyriov

                  Думаєтеґ. це Королевська робить?

                    1016.06.12, 21:01Відповідь на 9 від М_Ірина

                    до чого тут Королевська? Це типові розборки за переділ власності. Коли в 90-х вбивали штабелями, було те саме. Просто зараз масштабі менші - більшість вже по кішенях олігархів

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна