хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

У Європарламенті розклали плакат "Юлі - волю!"

(пізно добавив бо в бані сидів, як завжди невідомо за що)

У Європарламенті розпочалися дебати щодо ситуації зі справою Юлії Тимошенко та її впливу на українсько-європейські відносини.

На засіданні присутні дочка прем'єра Євгенія Тимошенко та заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря.

Після оголошення обговорення, у залі Європарламенту депутати розклали плакат англійською мовою "Freedom for Julia", що перекладається як "Юлі Волю!"

ДРУЗІ імідж політика на світовій арені це великий бонус (або гальмо) для розвитку країни, боротьба, життєвий шлях, незламна позиція, міжнародне право нищити мафію й повернути народу України награбоване це те, чого добилась поки чоловіки сидять в кущах ЮВТ. Якщо ви не хочете співіснування банди аля часів юща (а так і буде як ЮВТ не зачистить мафію і народ ніяк не піднімеш тоді вже), то допомагайте БЮТ бодолати мафію, інші партії приречені співіснувати з регіональною мафією й кришувати їх награбоване. ЗАПАМЯТАЙТЕ той хто говорить "НАМ ПОТРІБНА НОВА ОПОЗИЦІЯ" - працює на ПРастів, бо нова опозиція нічого не зможе вимагати у ПРастів - для них вони чесні бізнесмени та спонсори САМЕ НОВУ ОПОЗИЦІЮ І ХОЧЕ МАФІЯ.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/22/6965015/view_print/ 


8%, 1 голос

75%, 9 голосів

0%, 0 голосів

17%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
9

Коментарі

14.06.12, 19:20

Відкиньмо ілюзії та ідеалістичну наївність, якщо хочеться при зеках жити грайтесь в ющезабавки, а я бачу що зараз тільки ЮВТ може діяти й змінити ситуацію, всі решта тільки соплі жують, на жаль і так звані патріоти.

    Гість: lyo Dnepr

    24.06.12, 22:54Відповідь на 1 від stepan

    Відкиньмо ілюзії та ідеалістичну наївність, якщо хочеться при зеках жити грайтесь в ющезабавки, а я бачу що зараз тільки ЮВТ може діяти й змінити ситуацію, всі решта тільки соплі жують, на жаль і так звані патріоти.Пока только она и борется с бандитами и никого не видно рядом Где Тягныбок? Где Гриценко? Кто там еще?

      Гість: Рус с kija

      35.06.12, 08:27

      Як на мене, то я б до того плакату, додав морди всіх хто був і є при владі, і вимагав посадити всіх разом.

        45.06.12, 10:21

          55.06.12, 14:12

          ОЦЕ найшли ЛОХів для розводу між ЖИДАМИ НАТО І Москви ! ТРИМАЙМОСЯ мудро украінцями а не чухраінцями ! Головний бій попереду в часі ЄВРОФУТБОЛУ готуються страшні провокаціі ПРиБЮТнів та інших трутнів ПУТІНОІДІВ проти нашоі СВЯЩЕННОІ козацькоі НАЦІІ ! Ми переможем ! Щасливо http://blog.i.ua/user/4400999/ СЛАВА УКРАІНІ

            65.06.12, 14:38

            МИ козаки в опозиціі проти цих комуножидів ще з 40 років коли діди і баби отоі шлЮЛІ\ХАМА\ЛУЦЕНКА наших галичан виселяли і вбивали ! Степане соромно нам за ВАС що ВИ НАШИХ украінців не бачите для порятунку УКРАІНИ а кличете єднатись з ЖАБОЮ що ще 15літ назад разом з комуняками несла квіти Леніну і не говорила нашою мовою а зовсім недавно увійшла в пятірку найкращих фундаторів найбільшого ЖИДОХАСИДСЬКОГО ХРАМУ в окупанованім комуногидотою нашім СІЧЕСЛАВІ який має жидоназву Днепропетровськ+Чому у тому євроЖИДО парламенті НЕ ВИСТАВИЛИ ПЛАКАТИ за невинно засуджених ЗА УБИВСТВО 5 людей в 1995році ЮНИХ украінців БОРИСЛАВА ПОЛТОРАЦЬКОГО й Михайла Кузнецова а до вбивства ТАМпричетні ПРиБЮТні жидоМАСОНсатанисти+ЧОМУ мовчать ПРО ГОЛОВНОГО ПОЛІВТВЯЗНЯ Віталія ЗАПОРОЖЦЯ+НЕ дуріте СЕБЕ як писав КОБЗАР

              75.06.12, 23:18

              Волю Юлі!!!