хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нагородити Петра Івановича Франка (посмертно).

90-річчя від дня проголошення Західно-Української Народної РеспублікиНагородити почесною відзнакою”90-річчя від дня проголошення Західно-Української Народної Республіки” за вагомий особистий внесок у боротьбу за незалежністьУкраїнської Держави четаря Українських Січових Стрільців, сотника Української Галицької Армії, організатора  та командира летунського відділу УГА, полковника Армії УНР Петра Івановича Франка (посмертно).





Почесна відзнака
     Відповідно до рішення Львівської обласної ради від 5 січня 2011 року № 32 «Про нагородження почесною відзнакою «90-річчя від дня проголошення Західно-Української Народної Республіки» голова Львівської обласної ради Олег Панькевич вручив Музею цю почесну відзнаку, якою нагороджений за вагомий особистий внесок у боротьбу за незалежність Української Держави, четар Українських Січових Стрільців, сотник Української Галицької Армії, організатор та командир летунського відділу УГА, полковник Армії УНР Петро Іванович Франко (посмертно). Олег  Панькевич оглянув меморіальну та літературну експозиції Музею і свої враження записав у Книзі почесних гостей.
    Бажаємо розповісти усьому світові про славу Івана Франка. Хай цей будинок буде місцем паломництва українців, а мрії Франка стануть реальністю у найближчому майбутньому. Успіхів працівникам музею у праці вивчення та збереження нашої пам’яті.
З найщирішими побажаннями у день, коли народився Петро Франко.

21.06.2011 р. О. Панькевич






   Олег Панькевич передає нагороду Романові Гораку






Директор музею І.Франка Р.Горак та голова обл.ради Львова О.Панькевич


Нагородження виконав голова обл.ради Львова О.Панькевич
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/022578/http://zik.ua/ua/news/2011/06/21/294456
фото О.Пушенка(архів музею Франка)
4

Коментарі

122.06.11, 13:07

Хороша була людина і фактично загинув подібно до розстріляних по тюрмах з початком війни 22 червня, тому що фактично був етапований НКВС у глиб території і розстріляний конвойними під час бомбування ешелону німецькими літаками...

    222.06.11, 14:54

    Боже Великий Єдиний, дай дочекатися тих часів, коли влада буде нагороджувати і шанувати дійсно патріотів ( у всіх напрямках діяльності) нашої країни , і при тому вже ніколи, нова влада, не буде скасовувати ці нагороди.

      322.06.11, 17:41Відповідь на 1 від Богдан Бо

      розстріляний конвойними під час бомбування ешелону німецькими літаками...У Вас є докази на це? Скільки існує різних версій загибелі Петра Франка - жодна досі не підтверджена. СБУ вже остаточно відхрестилась, мовляв, "в архіві нема жодних даних". А вимагати дані в Москві щось ніхто не спішить... Це ганьба для української спільноти!

        423.06.11, 21:39Відповідь на 1 від Богдан Бо

        Казали у музею Франка, така версія має право на життя...

          56.11.11, 09:37