хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Дещо про Нобелівську премію миру 2012

PRIO Director's Nobel Peace Prize Speculations 2012 Another Nobel Peace Prize nomination deadline has passed, and PRIO Director Kristian Berg Harpviken once again speculates over who will win the prize. While the PRIO director may be well placed to speculate on this topic, his speculations do not confirm nor endorse any candidate. He has chosen not to nominate anyone himself. PRIO does not have any formal links to the Nobel Institute and the Nobel Peace Prize Committee in Oslo; consequently, the speculation does not reflect their opinion.

**************************************************************************************************

Нобелівський комітет проведе своє перше засідання в кінці лютого, після чого він буде оголошувати кількість кандидатів, які були висунуті в 2012 році (до відома читачів, в 2011 році було всього 241 кандидатів на премію Миру, 53 з яких були від різноманітних організацій).

Безумовними ФАВОРИТАМИ 2012 року  на отримання  Nobel Peace Prize називають такі кандидатури:

1)Gene Sharp 2)Memorial and Svetlana Gannushkina 3)John Onaiyekan and Mohamed Sa'ad Abubakar

Про фаворитів ПЕРЕГОНІВ на Нобелівську премію Миру можна почитати за посиланням

Джин Шарп --- професор політології відомий як автор робіт про ненасильницьке протистояння: його називали як «Макіавеллі ненасильства» так і «Карл фон Клаузевіцем ненасильницької війни». Джин Шарп є засновником Інституту Альберта Ейнштейна, непідприємницької організації, що вивчає та сприяє використанню ненасильницького протистояння у конфліктах по всьому світу.  Його праці були широко поширені і надихнули активістів ВІД  Китаю на площі Тяньаньмень в 1989 році ІТ АЖ ДО площі Тахрір в Єгипті в даний час. 

Правозахисний центр «Меморіал», який представляє Світлана Ганнушкіна ---голова Комітету «Громадянське сприяння», член Ради та керівник Мережі «Міграція і право» правозахисного центру «Меморіал», а також член Ради з прав людини при Президентові РФ.

Світлана Ганнушкіна --- У 1990 році стала одним із засновників Комітету «Громадянське сприяння» - першої правозахисної організації, яка надає різнобічну допомогу біженцям і вимушеним переселенцям. У 1993 році брала участь у створенні Правозахисного центру «Меморіал». У 1996 році в рамках ПЦ «Меморіал» організувала Мережа «Міграція і право». Комітет «Громадянське сприяння» та Мережа «Міграція і право» працюють у тісній співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців і користуються його активною підтримкою. У 2003 році нагороджена премією Німецької секції «Міжнародної амністії» за видатні заслуги в галузі захисту прав людини. ПЦ «Меморіал» у 2004 році був нагороджений премією імені Фрітьофа Нансена УВКБ ООН за роботу в галузі захисту біженців. У 2010 році отримала нагородної хрест Російського козацтва «За віру і службу Росії» за правову допомогу російському біженцю - козакові з Узбекистану.

Третій фаворит НПМ 2012 нігерійський дует: Архієпископ Джон Онайекан і Мохамед Саад Абубакар, султан Сокото.  Як лідери християнських і мусульманських громад  Нігерії, ці двоє висловилися проти використання  релігії під час  конфліктів  і об"єднали свої зусилля у протистоянні ісламістській організації «Боко Харам»,  задля  запобігання спалахів насильства.  

Обидва служили в якості со-президентів Нігерійської міжрелігійної ради (NIREC)

Нижче наведено список підтверджених і можливих кандидатур на основі інформації, що просочилася в пресу (але це 1/10 частина всіх кандидатів....)

Джуліо Андреотті, ФМР. Прем'єр-міністр Італії (висунутий професор Вільям батьків, Санта-Клара університету, США) Мордехай Вануну, ізраїльський ядерний інформаторів (висунутий норвезький депутат Халвард Langeland) Людмила Алексєєва і Алесь Беляцкий (висунутий депутатами норвезький Хокон Haugli і Ян Торі Саннер , останній також польські парламентарі ) Енджі Цельтер, Trident Ploughshares Засновник (висунутий премії миру Мейрід Магуайр ) Макраме Макс Gassis, суданські єпископа (висунутий португальського депутата Жозе Рібейро електронної Кастро ) Юлія Тимошенко, ФМР. Прем'єр-міністр України (висунутий політичною партією БЮТ-Batkivschina ) Абдул Саттар Edhi, пакистанські соціальний працівник і філантроп (висунутий прем'єр-міністр Пакистану Гілані ) Роза Отунбаєва, ФМР. Тимчасового киргизького президента (висунутий члени Киргизстану Дипломатична академія Міністерства ) Дамас де Бланко (Дами в білому) і борець за права людини Оскар Еліас Біссет, Куба (висунутий представників Конгресу США ) Світлана Ганнушкіна і організації Меморіал, російська людина чемпіонів прав (висунутий норвезький депутат Ерна Сольберг ) Нурсултан Назарбаєв, Президент Республіки Казахстан (висунутий депутатами киргизький ) Меггі Gobran, коптська християнська, засновник і керівник дитячої благодійної організації Стефана (висунутий депутатами норвезького Свен Роальд Хансен, Кетіл Solvik-Олсен, Свейн Harberg, лінія Генрієтти Hjemdal і Дагфінн Хойбротен ) Освальдо Пайя і Йоан Санчес, кубинські дисиденти (висунутий депутатами норвезького Dagrun Еріксен і Гуннар Гундерсен ). Нансен діалог мережі посередника міжкультурного та міжетнічного діалогу (Висунутий віце-спікер норвезького парламенту Ахтар Чодрі і депутатів Інга Marte Торкільдсен ог Аксель Hagen ) Антакья цивілізацій хорового товариства, турецький хор меншини ( чисельник не вказано ) Хосе Антоніо Абреу, творець Система Венесуели (за повідомленнями, висунутих Міжнародної академії Житіє , але тільки люди можуть призначити) Військовий релігійних Фонд Свободи, США організації (звіт, що вони призначаються , але не розкривати особистість чисельник) Рагіп Зараколу, турецький захисник прав людини і автора (висунутий депутатами шведського ) Стефані Надія Сміт, нейтрального посередника, пов'язані з індіанської святині в США і Канаді (висунутий головний Arvol Дивлячись коні , але впевненості в тому, дивлячись Кінь відповідає критеріям висування ) Бредлі Меннінг, обвинувачений у витоку секретної інформації США Wikileaks (висунутий групою депутатів Ісландська ) ITN і Channel 4 команди за "вбивство в Шрі-Ланці поля" документальний фільм (висунутий член британського парламенту Siobhain МакДонах і австралійський сенатор Лі Ріаннон ) Леніна Морено, еквадорський віце-президент (висунутий законодавець Еквадору, але після того, як термін? )

Те, що виділено зеленим коліром - ДОБУКВЕННИЙ ПЕРЕКЛАД (нічого не змінювала, подала, як переклав ПЕРЕКЛАДАЧ, бо більшість з ЦИХ ВЕЛЬМИШАНОВНИХ діячів, та їх діяльність мені абсолютно не відома.... ТОМУ ВИБАЧАЙТЕ!)

16

Коментарі

17.02.12, 14:29

Політкоректно дадуть або чорним, або жінці А я б дав Меморіалу. Ну з цих 3-х принаймні.

    27.02.12, 14:35Відповідь на 1 від Танк_

    Політкоректно дадуть або чорним, або жінці А я б дав Меморіалу. Ну з цих 3-х принаймні.У минулому році дали відразу трьом ЖІНКАМ.... Ліміт на жінок ВИЧЕРПАНО, тому --- чорним!

      37.02.12, 14:59

      Юлія Тимошенко, ФМР. Прем'єр-міністр України (висунутий політичною партією БЮТ-Batkivschina )

        47.02.12, 15:05

        Гы-гы...
        "Премия МИРА" от человека, всю жизнь посвятившего ВОЙНЕ (изобретатель ДИНАМИТА!)

          57.02.12, 15:07Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

          Гы-гы...
          "Премия МИРА" от человека, всю жизнь посвятившего ВОЙНЕ (изобретатель ДИНАМИТА!)
          А что? Ядерное оружие спасло мир!

            67.02.12, 16:10Відповідь на 5 від gav5713

            Гы-гы...
            "Премия МИРА" от человека, всю жизнь посвятившего ВОЙНЕ (изобретатель ДИНАМИТА!)
            А что? Ядерное оружие спасло мир!
            Начитался "Гиштории КП_SS"?

              77.02.12, 16:15Відповідь на 5 від gav5713

              Гы-гы...
              "Премия МИРА" от человека, всю жизнь посвятившего ВОЙНЕ (изобретатель ДИНАМИТА!)
              А что? Ядерное оружие спасло мир!
              А до того ще револьвер зробив американців рівними...

                87.02.12, 16:36Відповідь на 7 від Perovdupu

                Гы-гы...
                "Премия МИРА" от человека, всю жизнь посвятившего ВОЙНЕ (изобретатель ДИНАМИТА!)
                А что? Ядерное оружие спасло мир!
                А до того ще револьвер зробив американців рівними...
                Бачиш, які ДОСТОЙНИКИ претендують на цю премію...
                Конкуренція неймовірна!!!
                Цікаво, а як будуть застосовувати БРУДНИЙ ПІАР проти недосяжно -далеких конкурентів???

                  анонім

                  97.02.12, 16:46

                  Я навіть знаю за що ЮВТ висунула ВО "Багінєвщина" -- за те що не підтримала Грузію у війні з москалями.

                    Гість: Отец Онуфрий

                    107.02.12, 16:54

                    Если бы средь тех кто получил столь обильную денежную премию отыскались достойные лица, пожертвовавшие средства на нужды Церкви , на храмы и книгопечатанье.
                    Мужам достойным находящимся во главе державы надлежит больше радеть о получении помоществования от МВФ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна