хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Щасливий шлюб України та Росії підійшов до кінця – німецькі ЗМІ

Видання Die Welt. 16.08.2011

Газета відзначає, що на початку свого правління Президент Віктор Янукович активно співпрацював з Москвою, отримуючи безліч різних пропозицій з її боку по зближенню двох країн.
«Все здавалося ідеальним, але ідилії настав кінець. І конференція в Сочі це наочно продемонструвала, де не вдалося домовитися практично з жодного питання», – пише видання.
І хоча, підкреслюється у публікації, українські представники неохоче говорять про провальну конференцію, тим не менш, розбіжності інтересів України і Росії – гігантські.
«Не так давно парламент України проголосував більшістю в три чверті за курс інтеграції з ЄС. Київ і Брюссель ведуть переговори про укладення Угоди про асоціацію, яка включає в себе положення про зону вільної торгівлі. До кінця року планується парафування договору», – говорить видання, нагадуючи, що головний інтерес Москви – створити навколо себе систему держав-васалів з слухняними політиками.
22

Коментарі

117.08.11, 00:56

А я вже з півроку кажу - голубцям просто нікуди діватись....

    анонім

    217.08.11, 00:57

    І не знала Раша, що місце її біля "параші"

      анонім

      317.08.11, 00:59Відповідь на 1 від Танк_

      А я вже з півроку кажу - голубцям просто нікуди діватись....А це добре. Бо коли їх копнуть (а їх копнуть), то більш проросіської влади в країні вже не буде. Навіть фанатичний "лохторат" зі Сходу вже сповна насмакувався владарювання в стилі російських феодалів.

        417.08.11, 01:01Відповідь на 3 від анонім

        Так, це просто, як казали ті довбані марксисти, "об'єктивний історичний процес", що не може не тішити...

          Гість: Вуйко Любко

          517.08.11, 02:45

          Наскільки б це дико не звучало, але овоч таки потрібен на посаді президента.... Його головна історична місія - продемострувати всім, хто досі сумнівається, що дружба з московією неможлива впринципі....

            617.08.11, 07:01

            У Росії залишається ще один засіб тиску - це газ.

              анонім

              717.08.11, 07:38

              Нічого дивного. Адже існує логіка процесу, яка дуже мало залежить від людських бажань. Якби угода по Севастополю підписувалася сьогодні, то сумніваюся. що Овощ її б підписав. Разом з тим нас рятує обмежаність, тупість, жадоба ПеРдунців. Якби сьогодні була інший президент, все було б набагато гірше. Адже вона майстер інтриг, різноманітних схем, кидалава. От тоді б ми точно не зчулися б як опинилися під пятою кацапів. А так ворого очевидний, спротив наростає. І нікуди бандюкам діватися, як тільки братися за захист наших інтересів. Та й інтереси більшості ахмєток на заході.

                817.08.11, 07:58

                Навіть в ПР розуміють, що краще бути із загниваючим Заходом ніж з "квітучою" раССєєю

                  917.08.11, 08:33

                  хм, тоді їм буде до чого апелювати.

                    Гість: lkjmn

                    1017.08.11, 08:34

                    Була така карикатура, де през сексуально задовольняє і схід, і захід одночасно. В суспільному, політичному житті таке не можливо...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна