хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

принцеса!

На фото - Її Високість принцеса Швеції, герцогиня Мадлен Терезія Амелія Йозефіна, сержант ВДВ, на військових навчаннях ...



ДОВІДКА : - Армія Королівства Швеції - за 2-4 години поставить близько дво мільйонів озброєних захисників держави. (Загальна кількість військових, які постійно несуть службу становить близько 30 тис.).Всі чоловіки зобов'язані пройти військову службу, після якої проводять (раз на рік) збір та двотижневе навчання (ДЛЯ ВСІХ !), ухилятися не вийде, тривалий термін ув'язнення, (таких випадків не траплялося), військову службу проходять ВСІ, міністри, судді, монархи, їхні діти, ВСІ !!!, жінки за бажанням. Після служби воїн демобілізується у своєму обмундированні зі своєю зброєю та набоями, яка зберігається у нього вдома, харчові запаси (сухпайок на три доби), запаси зброї та набоїв не обмежені й видаються безкоштовно, (цією нормою ніхто не зловживає, у кожній оселі мають й автомати, й пістолети, й кулемети з гранатометами). За тривогою, людям не треба йти до військкомату та отримувати берци (як у нас), перевдяглися , взяли зброю й все, кожен знає куди має сам прийти де його вже чекає готова до бою техніка, кожен знає свого командира, свій підрозділ, водії та механіки свою кабіну, свою машину, танк, бойовий розрахунок знає свою гармату чи міномет ! Не треба всім бігти до Стокгольму, кожен дістається у частину свого ЛЕНу, їх 21 у країні, (Лен - територіальна одиниця ( по іншому - округ, район, штат, область)), все розраховано, все передбачено, кожен напрямок ймовірної загрози пропрацьований командуванням. Вся нація за пару годин встала на захист своєї держави й готова до бою.
16

Коментарі

119.12.14, 19:45

    219.12.14, 19:49

    ну так где у нас оружие выдают

      319.12.14, 19:52

      Нам так точно не надо.. Оружием "на хранении" поубиваем друг-друга.
      Милитари принцессе идет.

        419.12.14, 19:56

        Традицiйно захiднi барони,герцоги,та й королi,перш за все були вояками,лицарями,а вже потiм правителями.На вiйнi бiльшiсть з них бились як простi вояки,немало з них загинуло в бою.В московщинi жоден з правителiв,за кацапоординськими вiруваннями вiчно живе божество, нiколи особисто не пiдняв зброю проти ворога.

          519.12.14, 20:25

          Це ж коли?

            Гість: Каллисто

            619.12.14, 20:26

            и поэтому бароны постоянно получали по башке от русских мужиков в лаптях...тогда ещё не было ни этих мужыков, ни лаптей - только лес-лес-лес во всей московии

              Гість: Каллисто

              719.12.14, 20:27

              будет и у нас так

                Гість: бухой

                819.12.14, 20:28

                они считали себя людьми как и свой народ .а не так как ваше вас быдлом

                  919.12.14, 20:28

                    1019.12.14, 20:32Відповідь на 6 від Гість: Каллисто

                    и поэтому бароны постоянно получали по башке от русских мужиков в лаптях...тогда ещё не было ни этих мужыков, ни лаптей - только лес-лес-лес во всей московии*русскiм* цього не збагнути.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна