хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сашко Білий :( (Білозерська)

Я не знала Олександра Музичка близько, тому про нього як про людину не писатиму. Безперечно, він умів шокувати громадськість, але якщо дивитися на його вчинки не через фільтр російської пропаганди – нічого особливо страшного він не робив. Навпаки, досить-таки непогано наводив лад на рідній Рівненщині.

Так, він іноді поводився брутально. Але він нікого не вбив, нічого не спалив, і таке інше. Якогось монстра з нього зробили кремлівці, а їх якщо послухати – то Яценюк бандит, а Кличко радикальний націоналіст, і обоє вони здобули владу шляхом військового перевороту, захопивши за допомогою бойовиків органи державного управління.

ПОВНИЙ ТЕКСТ (исни)

Якщо Аваков віддав наказ вбити Сашка, то це двічі злочин – як убивство і як державна зрада. Якщо побратими Сашка почнуть мститися – Путін розцінить це як привід для спроби захопити Україну аж по Київ. І харизматичного повстанського ватажка, здатного об’єднати людей для опору, теж уже не буде.
І навіть якщо побратими Білого поставлять державний інтерес України вище за обов’язок помститися, навіть якщо на його місце прийдуть нові лідери – все одно, в Росії вже радіють, що майданівці, революціонери почали мочити один одного. Через вбивство Білого ми всі з вами зараз, шановні, в лайні по вуха.

Якщо ж Аваков не віддавав такого наказу, а його підставили підлеглі – він має негайно вибачитись і покарати винних. Інакше вважатиметься, що це був його наказ.

Нехай згадає про долю Януковича – є багато інформації про те, що це не він віддав наказ побити студентів 30 листопада, що його підставили зеки калібром поменше. Але наступного дня, після того, як Янукович не вибачився перед студентами і не віддав винних під суд (зроби він це – мав би шанси лишитися на другий термін), він сам став винним у цьому. І отримав Майдан. І довічне, в кращому для нього разі, вигнання.

Пане Аваков, у вас ще є кілька годин для того, щоб вчинити правильно.

P.S. Прощання з Олександром Музичком відбудеться 26 березня з 10:00 по 12:00 годину в приміщенні Рівненського Драмтеатру. Після цього відбудеться піша хода до Свято-Покровського собору, де о 12:30 відбудеться панахида, яку проведе архиєпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

Поховають Олександра Музичка на кладовищі “Молодіжне”, неподалік із могилами героїв Небесної сотні.

23

Коментарі

125.03.14, 21:38

    225.03.14, 21:38

      Гість: NeManul

      325.03.14, 21:42

      Я не знав Музичка, але Сашко боєць. Я поважаю бійців, а не кабінетних снобів

        425.03.14, 21:45

        На порозі війни з імперією зла знищувати таку людину – є подвійний злочин!


          525.03.14, 21:46

          действительно.. что он такого сделал.. ну подержал за галстук прокурорского.. так ведь было же за что.. а тем более в ситуации революции, когда беркутня била до крови обычных людей.. вечная память

            625.03.14, 22:46

              725.03.14, 23:01Відповідь на 5 від Magdalla

              У той час, коли Курченки, Захарченки, Януковичи, Пшонки і Азарові спокійно шикують десь по закордонах, Аваков не намагається для початку відловити вбивць Небесної соні, а розстрілює Правий сектор! СССУ!!!!

                825.03.14, 23:15Відповідь на 7 від Julia Taneta

                и никого они не собираются люстрировать, все это понты для приезжих.. а из Правого сектора бандитов сделали, когда они всю революцию простояли

                  926.03.14, 00:07Відповідь на 3 від Гість: NeManul

                  Памятаймо що САШКО Білий справами довів що є за УКРАІНУ украінську а не жидівську та реально радикально організовував на рідній РІВЕНЩИНІ украінську владу протидіячи ПРиБЮТняв і називаючи ТІМОШЕНКО шлюшкоюПУТІНА \ САШКО був шокований всім КРИМСЬКИМ бездіянням УРЯДУ СЕНІ http://blog.i.ua/user/295100/1379786/ МУЗИЧКО як ГОЛОВНИЙ КОМАНДИР Правого СЧЕКТОРУ на ПОЛІССІ планував в ближчі дні озброєння народу виявивши що в на складах СХОВАНИХ в лісах Рівенщини є тисячі одиниць СУЧАСНОЇ ЗБРОІ та СОТНІ ТАНКІВ які планує захопити РАШОКитайський десант до 30 березня 2014р! Олександр Іванович Музичко, відомий також як Сашко Білий (* 19 вересня 1962, Кізел — † 24 березня 2014, Рівненська область[1]) — український націоналіст, учасник організацій СНУМ, УНА, УНСО.ПОЧЕСНИЙ Друг УПА

                    1026.03.14, 00:10Відповідь на 7 від Julia Taneta

                    Слава ГЕРОЮ http://photo.i.ua/user/4400999/270441/11960438/ У 1994 році, під час чеченської війни, командував загоном УНА-УНСО «Вікінг», який воював у складі підрозділу польового командира Шаміля Басаєва, був особистим охоронцем президента Чечні Джохара Дудаєва. Під час першої чеченської війни отримав позивні «Білий» і «Консул».Після загибелі Джохара Дудаєва Олександр Музичко повернувся до України. Неодноразово був обвинуваченим за кримінальними статтями (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вимагання грошей). У січні 2003 року рівненський міський суд засудив Олександра Музичка до трьох з половиною років ув'язнення. Кавалер ордену «Qoman Sij» («Честь нації»), яким його нагородив особисто генерал Джохар Дудаєв+САШКО обіцяв повісити міністра внутрішніх справ України Авакова за втечу ХАМА

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна