Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

«правий сектор» запобіг новій врадіївці

Цитування:

Сьогодні біля 1 години ночі (14 березня) до групи активістів самооборони Ірпеня, в складі якої є представники «Правого сектора», звернулася двадцятирічна дівчина, яка поскаржилася на те, що її зґвалтував працівник міліції.

За словами дівчини, це сталося після того, як вона зі своєю подругою прибула до відділку міліції для надання свідчень – напередодні дівчата на своєму автомобілі не впоралися з керуванням і врізалися у вітрину магазину. Слідчий, з яким спілкувалася дівчина, сказав, що не заводитиме справу про адміністративне порушення, якщо дівчата вступлять з ним та його колегою у статевий зв’язок. Міліціонери завезли подруг до приватного будинку в Ірпені, де одну із них і було зґвалтовано.

Активісти тут же викликали міліцію та працівників прокуратури і вирушили на місце події, де затримали двох співробітників МВС. Обидва перебували в стані алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердила експертиза. Одним із них виявився дільничний інспектор Ірпінського РУВС Сергій Мажуровський; на нього потерпіла вказала, як на свого ґвалтівника. Однак міліцейське начальство, намагаючись приховати факт злочину, наполягало, щоб дівчина написала не заяву, а тільки пояснення про обставини інциденту, яке, як відомо, не є приводом для порушення кримінальної справи. Активісти допомогли потерпілій знайти адвоката і проконтролювали, щоб усі протоколи у справі було оформлено належним чином.

Все це дає підстави «Правому секторові» констатувати ганебний факт: система правоохоронних органів настільки прогнила, що ні Врадіївка, ні Майдан її нічого не навчили. Ми вимагаємо прозорого розкриття злочину в Ірпені та покарання винних.

Інформаційний підрозділ «Правого сектора»

17

Коментарі

анонім

115.03.14, 06:43

мовне питання зупинило всі процеси....дякуємо владі

    215.03.14, 07:40Відповідь на 1 від анонім

    на этом питанны жируют все сволочи страны.

      315.03.14, 10:55

      Господи, что ж за безграмотное быдло работает в информационном подразделении "Правого сектора" Следователь сказал..... не будет заводить..... дело об административном правонарушении ..... за это вступить в половую связь Дайте мне телефон потерпевшей я парочку раз попредставляю ее интересы Бред!!!

        415.03.14, 14:49Відповідь на 3 від L_А_W

        Ты попредставляй сначала свои интересы - подними себе рейтинг.

          анонім

          515.03.14, 19:15Відповідь на 2 від Poroshenko

          на этом питанны жируют все сволочи страны.продивися рішення 2 референдуму....коли би то сталося як хотілося, ми перегнали би польшу

            616.03.14, 01:07

            МОЛОДЦІ правіПУТІНСЬКА орда 17 або 18 березня 2014р НАПАДЕ НА УКРАІНУ не лиш в Криму а по всім РАШОкордоні та ще й з БЕСАРАБІЇ ТІРАСПОЛЯ ...АЛЕ попри страсті і поразки перших днів та РАШОокупацію Киіва ми украінці переможем бо нам явно поможе сам БОГ й воскреслі Божі героі і друзі УПА та сам народ героічно боротиметься проти сатанистів КРЕМЛЯ ....Чи міг собі колись Бандера уявити собі, що над Москвою пролунає " Слава Україні, Героям слава !" = Відповідаєм ми офіцери\капелани УГВР\УПА що наш славний Герой БАНДЕРА знав що з часом втямивши благородні чини та святі ідеї ОУН\УПА як християни добрі росіяни щиро будуть за УКРАЇНУ проти злих кацапів ! У 150річнім СЛАВНІ УКРАІНИ є такі пророчі слова :"Украіни СЛАВА встане поміж народами "http://blog.i.ua/user/4400999/ Щасливо+Слава Украін