Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Щодо безпеки відвідування Олімпіади в Сочі. Слід замислитись.

На залізничному вокзалі у Волгограді прогримів вибух. За уточненими даними, загинули 16 людей, близько 50 - поранені.

Після трагедії соціальні мережі наповнилися сумними коментарями.

"Час, коли люди виїжджають , щоб провести час зі своїми коханими і близькими. Час , коли навіть дорослі намагаються зловити відчуття свята. Ну якого біса ... Мої співчуття Волгограду " , - пише користувач ВКонтакте Таша Тамбовська .

 "Знову страшна , жахлива новина з Волгограду , знову теракт і знову трагедія сталася у Волгограді. Тепер в самий переддень Нового року , коли прийнято радіти і сподіватися на краще. А замість цього трагедія , смерть , кров , страждання .... Глибокі співчуття родичам і близьким , та й усім росіянам , а пораненим, які вижили - найшвидшого одужання " , - згоден користувач ВКонтакте Аташ Алієв.

З 1 по 3 січня у Волгограді оголошені днями жалоби.

Деякі користувачі соцмереж покладають великі надії на президента Росії Володимира Путіна. Вони вважають , що саме глава держави зможе побороти тероризм в країні. У якості аргументу до своїх надій коментатори згадують саркаментальну промову президента :

 Вищерозміщену заяву пуЦін зробив у 1999_му році. Кількість терактів з тих пір, (після такої високоякісної дипломатичної заяви) значно зросла. 

Влада роСЄї не здатна захистити від терактів не тільки мешканців самої росії, вона не може ГАРАНТУВАТИ безпеку НІКОМУ. Відомі непоодиноки випадки загибелі під час таких терактів  іноземців, у тому числі УКРАЇНЦІВ!

Я щиросердно співчуваю постраждалим та родичам загиблих. І мене хвилює питання безпеки перебування Українців на території Росії під час Олімпіади.

Західні ЗМІ також відреагували на теракт у Волгограді  статтями , де висловлюються сумніви щодо безпеки відвідування Олімпіади в Сочі.

 «Вибух всього через два місяці після теракту в тому ж місті ( смертниця Наїда Асіялова підірвала автобус у Волгограді 21 жовтня - . « Газета.Ru » ) зміцнює побоювання в можливості нападу ісламських бойовиків на об'єкти зимової Олімпіади , яку Росія збирається провести в місті Сочі на чорному морі менш ніж через шість тижнів » , - пише The Telegraph.

 « Наскільки безпечна Олімпіада в Сочі? » - Задається питанням CNN у своєму твіттері і наводить посилання на сюжет телеканалу , що розповідає про теракти на Кавказі , близькість Сочі до проблемного регіону та ??? організацію безпеки на російських вокзалах.

 У червні лідер чеченського угруповання Доку Умаров закликав своїх терористів зосередити підривну роботу на Олімпіаді , нагадує газета "Незалежна" , відзначаючи , що «Волгоград знаходиться всього в 690 км від Сочі»  

Хоч і обіцяв жахливий пуЦін "мочить в сартирах терористів" та не врахував одну маленьку детальку (я ніяким чином не виправдовую тероризм) АЛЕ: --- у них є своя  певна правда, у них є своя  певна віра, вони впевнені, що воюють за ВЛАСНУ ЗЕМЛЮ і готові за неї ВМИРАТИ. А чи готовий СЬОГОДНІ І ЗАРАЗ ПОМЕРТИ пан ПуЦін "за расЄю, за народ"???

19

Коментарі

129.12.13, 23:38

Думаю Олімпіада в Сочі буде веселою

    229.12.13, 23:51

    Скоро в сортирі замочать Путіна

      329.12.13, 23:59Відповідь на 1 від УСС

      Божа МАТИ передала 29 ГРУДНЯ 2013р в Франківську нашим візіонерам\офіцерам УПА що з метою сатанинськоі ворожби та посилення ІМПЕРдиктатури КГБанди Путіна в РОСІЇ \Московії умисно зроблено в ОПІВДНІ в цю СВЯТУ НЕДІЛЮ на ВОЛГОградському залізничному вокзалі жахливий вибух який приписують терористам з Кавказу http://youtu.be/QsmBAQjTHTI НАСПРАВДІ це зробили самі ПУТІНЦІ дивіться ЮТУБвідео " "ФСБ взриваєт РОССИЮ " ..Загинули десятки людей і поранені тисячі ..В Росіі оголошено на три дні 1=3 січня 2014р ТРАУР...ЦЕ Божий допуст перед тим як АНТИХРИСТ \Путін стане всесвітнім царем..МИ офіцери\священники УПА передаєм щирі співчуття всім хто страждає від тероризму сатанистів Путіна й закликаєм українців до молитви і росту АНТИПУТНСЬКОГО опору http://blog.i.ua/user/4400999/ Спаси ГОСПОДИ

        430.12.13, 00:02Відповідь на 2 від uraha

        Божа МАТИ передала 29 ГРУДНЯ 2013р в Франківську нашим візіонерам \офіцерам УПА що з метою сатанинськоі ворожби та посилення ІМПЕРдиктатури КГБанди Путіна в РОСІЇ \Московії умисно зроблено в ОПІВДНІ в цю СВЯТУ НЕДІЛЮ ПРАОТЦІВ на ВОЛГОградському залізничному вокзалі жахливий вибух який приписують терористам з Кавказу http://youtu.be/QsmBAQjTHTI НАСПРАВДІ це зробили самі ПУТІНЦІ дивіться ЮТУБвідео " "ФСБ взриваєт РОССИЮ " http://photo.i.ua/user/4400999/332563/11688817/ Загинули десятки людей і поранені тисячі ..В Росіі оголошено в перші три дні 2014р ТРАУР...ЦЕ Божий допуст перед тим як АНТИХРИСТ \Путін стане всесвітнім царем..МИ офіцери\священники УПА передаєм щирі співчуття всім хто страждає від тероризму сатанистів Путіна й закликаєм українців до молитви і росту АНТИПУТНСЬКОГО опору УПА

          530.12.13, 00:10Відповідь на 2 від uraha

          ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ загиблим жертва ФСБанди ПУТІНА ! Щирі співчуття рідним і друзям ! ПУТІН Й ЖИДОМАСОНИ НИЩАТЬ РОСІЯН http://www.youtube.com/watch?v=vlXi_9dUvEo

            630.12.13, 00:28

            Впевнений, що і у Сочі щось рвоне, бо запобігти цьому поліцейськими засобами над складно, якщо взагалі можливо. А мої улюблені чічі налаштовані рішуче.

              730.12.13, 00:35Відповідь на 2 від uraha

              Скоро в сортирі замочать Путіна Буде кумедно, якщо це й справді відбудеться у такий спосіб.
              Цей самозаний цар чудово усвідомлює, що тільки на постійній конфронтації народів імперії може базуватися його режим.

                830.12.13, 01:10Відповідь на 6 від Танк_

                Впевнений, що і у Сочі щось рвоне, бо запобігти цьому поліцейськими засобами над складно, якщо взагалі можливо. А мої улюблені чічі налаштовані рішуче.А ці всі знаки з олімпійським вогнем...

                  930.12.13, 01:26Відповідь на 8 від Julia Taneta

                  Впевнений, що і у Сочі щось рвоне, бо запобігти цьому поліцейськими засобами над складно, якщо взагалі можливо. А мої улюблені чічі налаштовані рішуче.А ці всі знаки з олімпійським вогнем...Ну то було більш кумедно, а 16 загиблих - це вже не смішно...

                    1030.12.13, 01:32Відповідь на 9 від Танк_

                    Впевнений, що і у Сочі щось рвоне, бо запобігти цьому поліцейськими засобами над складно, якщо взагалі можливо. А мої улюблені чічі налаштовані рішуче.А ці всі знаки з олімпійським вогнем...Ну то було більш кумедно, а 16 загиблих - це вже не смішно...Згодна, цілком! ПуЦькін доцарюється, що невдовзі раСЄя стане одним з найНЕбезпечніших місць на Землі!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна