хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Попов доручив "вибити" з киян гроші на "визволителів Києва"

Цю інформацію необхідно розповсюдити негайно.

Київська влада вже дійшла краю! Головам районів було доручено ( О.Поповим) зібрати в районах грошові премії для, так званих, "визволителів Києва". Кожному ветерану у конвертах презентувати 4000 грн. А зібрати гроші з мешканців району (бюджетників). А якщо не будуть мати бажання абсолютно добровільно "ПОДЯКУВАТИ визволителям" за своє ЩАСЛИВЕ "бюджетне життя", то таких "невдячних" працівників, звісно ж можуть і звільнити...

Я прошу донести цю інформацію до журналістів. Або ми припинимо цей БЄСПРЄДЄЛ Попова, або ж нас нагинатимуть і далі.

42

Коментарі

анонім

17.10.13, 10:13

Совок Невмирущий цей ваш пОпов.

    27.10.13, 10:44

    Розповсюдимо.

      37.10.13, 12:08

      Капець!Як у фільмі-"А не будут давать,-отключим газ"

        47.10.13, 12:22Відповідь на 3 від Davigadoff

        Капець!Як у фільмі-"А не будут давать,-отключим газ"Так і кого, цікаво, у "визволителі" записали. Там списки із 50-100 осіб на район. Якби ж то реальні ветерани, а так: http://kiev.unian.net/ukr/detail/10159 вони ж, згідно повідомлення прес-служби КМДА, (за проектом рішення) допомогу від міста отримають, зокрема, ветерани, які мають особливі заслуги перед державою, ветерани, що обороняли Київ, в тому числі народні ополченці, партизани-підпільники, інваліди війни, малолітні в'язні концтаборів, учасники війни і члени сімей загиблих інвалідів війни.

          57.10.13, 12:27Відповідь на 4 від Julia Taneta

          допомогу від міста отримають, зокрема, ветерани, які мають особливі заслуги перед державою, ветерани, що обороняли Київ, в тому числі народні ополченці, партизани-підпільники, інваліди війни, малолітні в'язні концтаборів, учасники війни і члени сімей загиблих інвалідів війни.
          ГЕБістам на "матеріальне заохочення" збиратимуть гроші вчителі, медики, працівники інших бюджетних установ...тобто "найзабезпеченіший" прошарок суспільства...А припишуть цю т.з. БЛАГОДІЙНІСТЬ міському підголовнику ПОпову. Супер хитро-пороблені!

            Гість: lkjmn

            67.10.13, 12:42

            Судячи зі співвідношення менти - протестувальники, більшість киян усе влаштовує.

              77.10.13, 12:43Відповідь на 5 від Julia Taneta

              допомогу від міста отримають, зокрема, ветерани, які мають особливі заслуги перед державою, ветерани, що обороняли Київ, в тому числі народні ополченці, партизани-підпільники, інваліди війни, малолітні в'язні концтаборів, учасники війни і члени сімей загиблих інвалідів війни.ГЕБістам на "матеріальне заохочення" збиратимуть гроші вчителі, медики, працівники інших бюджетних установ...тобто "найзабезпеченіший" прошарок суспільства...А припишуть цю т.з. БЛАГОДІЙНІСТЬ міському підголовнику ПОпову. Супер хитро-пороблені!У цих покидьків ні сорому,ні совісті,ні честі.Капець,забирати останнє у бюджетників...Хто ті гроші буде рахувати?Про свій карман звичайно не забудуть.

                87.10.13, 13:04Відповідь на 6 від Гість: lkjmn

                Судячи зі співвідношення менти - протестувальники, більшість киян усе влаштовує.Більшість киян ВИЖИВАЄ. Він стоїть перед вибором, або йти протестувати, або діточок годувати... Тому і виводять бюджетників на різні "акції підтримки" попова-ґєрєґі...А тепер ще й останні гроші на ҐЕБістів відбирають. Я не можу засуджувати тих, хто сидить на хлібові та воді і боїться щось змінити, бо щоб, недай Господь, не було ще гірше...
                Частина Українців ще не позбулася рабської суті.

                  Гість: lkjmn

                  97.10.13, 13:08Відповідь на 8 від Julia Taneta

                  Ні, навпаки. Кому немає чого втрачати - той йде битися за життя своїх дітей і власне.

                    107.10.13, 15:47

                    Я про це нічого не чув. Можливо це ініциатива когось з голів району, бо в нас, в Оболонському, нічого подібного не відбувається.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна