хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

На матч Україна-Польща все ж таки впустять глядачів.

Сьогодні на прес-конференції в Києві віце-президент УЄФА Григорій Суркіс заявив про призупинення дії рішення дисциплінарного комітету ФІФА по відношенню до збірної України і стадіоном "Арена Львів"

"Я радий, що сьогодні ми можемо зустрітися з радісного приводу. Потрібно подякувати ФІФА за те, що вони знайшли можливість піти нам назустріч і в Харкові буде заповнений стадіон. За кілька днів ми звернулися з цього приводу обома країнами. Добре, що МВС України оперативно включилося в розслідування щодо осіб, які порушували регламент на матчі у Львові. Потрібно відзначити, що за короткий час не змогли вирішити проблему в цілому, адже це процес, що займає не один і не два дні, це залежить від юридичних колізій, які непрості . Важливо розуміти, що санкції не зняті, а вони припинені на час дії апеляційної процедури, у нас дійсно хороші новини для десятків мільйонів людей і тих, хто прийде підтримувати збірну. Може, сьогодні всі квитки не розпродані, але у нас є час, щоб це питання вирішити .

Я як віце-президент УЄФА, багаторічний член комітетів ФІФА і як громадянин, зі свого боку, хотів би знову і знову звернутися до наших співвітчизників, які зможуть потримати команду і прийдуть на стадіон. Важливо пам'ятати, що наша перемога з розряду тендітних. Адже якщо ті дії, які були на стадіоні у Львові і неодноразово відбувалися на інших аренах, будуть повторюватися, то нічого доброго нас не чекає. Але сьогодні ми домоглися дуже важливої перемоги, з цим я вас і вітаю.

Сьогодні Блаттер почав з того, що футбол - це емоції і пристрасть, гуманітарна відповідальність. Він повинен об'єднувати людей. Але, на жаль, у Львові країна, не тільки з політичних мотивів, стала розірваною на дві частини. Хочемо, щоб ви були глашатаями, інформаторами, щоб команда в Харкові була підтримана без фаєрів і яких-небудь плакатів, які можна розцінити як расистські і т. д. Адже конгрес на Маврикії прийняв рішення про нульової терпимості до подібних проявів. І я сьогодні подякував ФІФА, це рішення - справді диво", - сказав Григорій Суркіс.

Нагадаю, що 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА покарав Україну за прояви расизму, неонацизму та використання піротехніки під час матчу між збірними України і Сан -Марино. Наступний матч відбору на ЧС-2014 проти Польщі збірна України мала провести при порожніх трибунах, а стадіон "Арена Львів" був дискваліфікований до закінчення відбору на ЧС -2018.

Пізніше ФФУ разом з Григорієм Суркісом подали апеляцію на таке рішення Міжнародної федерації футболу.
29

Коментарі

13.10.13, 21:03

Як же та жидівська морда все таки проїхалася по львів’янах.У мене не має бажання після того грати за так званими правилами ФІФА.Я не маю бажання звіт увати перед ними у чому я ходжу і яку символіку ношу.У мене є Закон України і Закон Божий.

    23.10.13, 21:22

    це всього навсього відстрочка.

      33.10.13, 21:42

      ФІФА - це спортивна організація світового рівня. На рахунок символіки - у кожній країні діють свої закони.Десь заборонена фашистська символіка, десь комуністична, десь одна і друга.Якщо громадянин порушує закони своєї країни, на вулицї, на стадіоні, будь де - він має нести відповідальність. А всі оті "конгреси", "заяви" ФІФА говорять про те що вони загралися в політику.А мають спортом займатися.

        43.10.13, 21:59

        Вони футболом хочуть керувати країнами, національними рухами і національними почуттями. Принизити українську націю, народ, вказуючи що це нацистські чи расистські прояви вивішування фаєрів з національними героями. Так ми докотимося до духовного рабства і пустоти. Цікаво чи розгорнуть в Харкові фаєри з Шухевичем і Бандерою??? Напевне ні - головний жид від футболу Суркіс таким чином залякав фанів з допомогою ФІФА. Ну і нехай Україна не бавиться у футбол на ЧС.
        Він же пройде а Україна залишиться...залишиться з гіркотою пілюлі, яку заштовхали в рот з допомогою жидви...

          53.10.13, 22:01

          "Добкіна радасть"...

            63.10.13, 22:05Відповідь на 4 від заблокований

            І я про те саме.

              73.10.13, 22:41Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

              "Добкіна радасть"...Тіпа Попкін нагнув Садо(мазо)вого нічо. цей жидюк жирний своє отримає.
              Ми йому його звізду Давіда на чоло приб'ємо 150-кою цвяхом, а на потилиці - цвях загнемо!

                83.10.13, 23:03Відповідь на 7 від заблокований

                "Добкіна радасть"...Тіпа Попкін нагнув Садо(мазо)вого нічо. цей жидюк жирний своє отримає.
                Ми йому його звізду Давіда на чоло приб'ємо 150-кою цвяхом, а на потилиці - цвях загнемо!
                Тупиє бандєравци заважали Харкову...

                  93.10.13, 23:36

                  Хай собі запхають в зад "снісхаждєніє"

                    104.10.13, 08:55

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна