Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Бютануті прозрівають!

Хто тільки на паскудив ВО Свобода!tears unsmile Найбільше за всіх до цієї справи доклались українофоби-москалі та бютануті від Батьківщини.Про перших і мови нема,-це вороги і крапка,а ось через позицію останніх (наче своїх) і стався розкол нашою,колись єдиної,антибандитської спільноти,на цьому сайті.Згадайте,як із піною у роті,деякі місцеві юзери-бютафіли накидались на свободівців,і кричали тут,що лише ВОНА,та її 600-тисячна партійна армада здатна захистити українців і скинути бандитську владу,забуваючи при цьому,що ця "армада" не здатна була захистити навіть свою лідерку.Як це треба було зробити,зараз ми маєм позитивний приклад від Раші,-звільнення Навального із під варти ,після масових протестів.
Ще півтора роки тому,ці діячи називали Свободівців купленими ПРдунами,зрадниками,противсихами і т.д.Пройшло трохи часу і дещо змінилось.Мова зараз вже не про імпотенцію більшої частини партійців від Батьківщини,навіть не про амбіції опудала Турчинова,чи кролика Яценюка,а про те,що колишні бютафіли нарешті почали тверезо дивитись на майбутнє країни та відзначати,хто ж справжні захисники українців та справжні борці із хунтою.Ось навожу черговий приклад цього процесу.http://blog.i.ua/user/3306397/1252326/
Бютафіли!Покайтеся, і ми вас пробачимо!Ви нам не вороги.
32

Коментарі

2121.07.13, 11:30Відповідь на 14 від _A-S_

Якщо ти не проти, то я відповів одним коментом.
Перше, я не належу до жодної політичної партії, тому прошу не асоціювати мене з жодною політичною силою.
Друге, я озвучив власну суб"єктивну думку і я поважаю твоє право бути незгодним з нею. Хоча скільки знаю БЮТівців в реалі всі вони або неадекватні фанатики або дуже хитрож**пі пристосуванці.
Третє, якщо ти справді вважаєш себе українцем і переймаєшся щасливим й успішним майбутнім України, то чому не бажаєш освоїти рідну мову, а вживаєш мову окупантів?

    2221.07.13, 11:50Відповідь на 15 від _A-S_

    А при чім тут Тимошенко і ВО"Свобода" яке ти тут сволотою назвав?Я не помішався на політиці - можеш зайти у мій блог і переконатися.А те що Любавушка хамить у коментах і не володіє собою то це факт.Зробив їй якось зауваження - у мене ще досі її матюки в чаті.Я з такими не розмовляю у мережі.На рахунок фальшивої картинки - я взагалі не розумію про що тут мова.Я тут нікому своєї думки не нав’язую.

      2321.07.13, 11:59Відповідь на 4 від Korsar-K

      Якщо каяття від щирого серця,а як що ні?Каяття не буде,бо їм соромно за все скоєне.Будуть замаскованими прихильниками Свободи.

        2421.07.13, 12:03Відповідь на 3 від Танк_

        Нащо вони тобі потрібні?А що власне трапилось?Побачив в блозі одного з затятих юлефанів схвальну замітку на адресу Свободи,і поділився з вами своєю радістю,що бютануті почали по-троху прозрівати.

          2521.07.13, 12:06Відповідь на 6 від Lost_paradise

          Представник Народного Руху, все з ним зрозуміло, звалище старих імпотентів, котрі просрали все що можна, а тепер тільки і скавучать як побиті пси. То вчорашній день, причому не самим славний в історії України, не слід на таких звертати увагу, їхнє місце на звалище історіїЦе так,але їх голоси варті нашої уваги.За них треба боротись.

            2621.07.13, 12:09Відповідь на 5 від uraha

            Я спілкуюся нормально з багатьма тимошенківцями але цих двох не збираюся з ігнору випускати.У себе в ігнорі бютанутих не тримаю,там лише яничарці.

              2721.07.13, 12:17Відповідь на 7 від анонім

              Все правильно,але ж треба,щоб вони свого часу проголосували вірно.Схвальні замітки на адресу Свободи вказують на те,що позитивний процес пішов.Звичайно їм важко зізнатись,навіть собі,що вони помилялись,тому каяття ми звичайно не почуємо.

                2821.07.13, 12:19Відповідь на 21 від serg020777

                устал я от политики, а с такими «патриотами» ниче больше не хочется) я тоже ни в какую политсилу не вхожу, но это не мешает некоторым навязывать ярлыки ты вон тож не входишь, а как за свободу рвешься, иначе бы тоже просто забил на них всех)

                  2921.07.13, 12:20Відповідь на 8 від SOKILDNISТЕR+

                  Щиро дякую!Вам також гарного дня та міцного здоров"я! Героям Слава!

                    Гість: R0mmel

                    3021.07.13, 12:20Відповідь на 6 від Lost_paradise

                    Представник Народного Руху, все з ним зрозуміло, звалище старих імпотентів, котрі просрали все що можна, а тепер тільки і скавучать як побиті пси. То вчорашній день, причому не самим славний в історії України, не слід на таких звертати увагу, їхнє місце на звалище історії дарма ти так, вони були локомотивом незалежності...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна